Ha fogadott orvosom van mennyit szokás neki adni szülésnél? És ha a szülésznőm is fogadott neki mennyit?
Hát ez sokmindentől függ, de elsősorban tőled, hogy gondolod, és mennyit engethetsz meg magadnak.
Nekem fogadott orvosom van,és megmondja mennyi előre, és úgy készülök.De van akitől hallom, hogy a fogadott dokija mondja amennyit akar annyit adjon.
Amúgy nagyon sok kismama nem ad,ill. csak amennyit gondol.Ez teljesen rád van bízva,ill. a dokit ha megkérdezed, megmondja úgyis,vagy ism,erőst kérdezz aki hozzá jár.
Amúgy tényleg attól is függ hol laksz,van ahol40-50 az alsó határ.
Én szülésznőt nem fogadok,ebben nem tudok tanácsot adni.
Nekem fogadott orvosom volt. Magánrendelésen egy alaklom 7000 volt. Megkérdeztem mennyi a szülést, azt mondta ő nem kér szülésért,de ránk bízza a dolgot. Én 30at adtam.
De szobatársam dokija megmondta a minimum az egyszeri támogatás összege(50-60e körül van),ennél csak többet adhat. Ne ettől én gyorsan tovább álltam volna.
Szerintem fogadott orvosnál rá kell kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!