SOS! 38+1hetes vagyok! Nyákdugó elment egy hete, szurkálást érzek néha a hüvelynél, vettem délbe egy meleg fürdőt mert hajat mostam és azóta görcsölget a derekam, keményedek, olyan mintha meg akarna jönni a menszim?
Figyelt kérdés
a vizbe ugy éreztem mintha erősen pisiltem volna sugárba de ez nem 100%...már magam sem tom...de azóta nagyon pici vizes pöttyök vannak a bugyin...ugyebár ez is lehet még a fürdéstől.hátam is fájdogál és néha kakilási ingerem van.várjak fájásokat ha tényleg az?mit tegyek?feleslegesen kórházba nem akarok menni..2011. jún. 19. 14:35
11/21 anonim válasza:
Szorítok!Minden jót és ha úgy van könnyű és gyors szülést!
12/21 anonim válasza:
Remélem már a kórházban vagy,mert ezek igencsak a szülés jelei.Már lehet meg is van a baba!Várunk majd a fejleményekkel!Minden jót!
13/21 anonim válasza:
Tényleg, most hogy írod, nekem is sugárzott még a combomba is!
Sok sikert!
16/21 anonim válasza:
Reméljük gyors és könnyű szülés áll előtted/mögötted!! :D
18/21 A kérdező kommentje:
sziasztok
hétfőn 00:35kor meg lett a babám,roland 3200grammal 53centivel.:)
2011. jún. 23. 16:13
19/21 anonim válasza:
Gratula!!!!
Jó babázást kívánok :-)
20/21 anonim válasza:
Gratulálok! Örülök, hogy minden rendben van. Boldog babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!