Tervezi valaki, hogy a Jahn Ferenc Kórházban szül? Járt oda valaki szülésfelkészítőre?
Figyelt kérdés
Én most 19 hetes vagyok és ott tervezem, bár a szülő részleget még nem láttam. Mi a véleményetek, milyen tapasztalatotok van a kórházzal kapcsolatban?2009. márc. 23. 13:56
1/3 A kérdező kommentje:
Van valaki, aki augusztus közepére van kiírva?
2009. márc. 23. 14:07
2/3 anonim válasza:
Szi.a! Én lassan 3 éve szültem ott, nem volt fogadott orvosom. Bár nagyüzem volt amikor voltam, gondoskodtak rólam megfelelően. 14 órát vajúdtam, ezalatt 2 szülésznővel volt dolgom. Mindketten sokat segitettek, tanácsokkal láttak el. Gumilabdán vajúdtam egy darabig, más extra nem volt (nem is igényeltem mást). Eda-t kaphat aki időben eldönti, hogy akar-e. A férjem végig bent volt, vele is kedvesek voltak, megfoghatta a picit fürdetés után.Eléggé lepukkant kórház, és ők is sokszor küzdenek gyógyszerhiánnyal, de a szülészete jól felszerelt. Szülés utánra betétet vigyél, mert azt gondolom most sem adnak (anno a volt szabolcs u.iban adtak). Ja és a doki is normális volt velem, pedig "csak" ügyeletes doki volt.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Én ott fogok szülni, bár a kórházat még nem láttam belülről. Valószinüleg sok rosszat fogsz hallani róla, de szerintem ez nagyon szubjektív! Ezen a linken mindent megtalálsz [link] én nem tervezem a szülésfelkészítőt, csak egy kórházlátogatásra akarok elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!