Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek nagyon elítélendő,...

Szerintetek nagyon elítélendő, hogy most is császárral szeretnék "szülni"?

Figyelt kérdés
8 évvel ezelőtt volt az első császárom és igazán nagyon kellemetlen dologra nem emlékszem. Én a gátmetszéstől, a fájdalomtól félek. Meg a változástól a sexuális életünk terén.
2011. jún. 17. 14:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is teljesen úgy jártam mint amit tegnap írt az egyik válaszoló 12körül. Már a kitolási szakaszban voltam amikor a lányom feje nem akart keresztül menni a medencémen amikor mondták, hogy császár lesz már nem bántam. Én majd a második babámat szeretném természetes hüvelyi úton megszülni, de ha bármi olyan jel lenne ami miatt veszélybe kerülhetünk a heg miatt nem haboznék a császár mellett dönteni. Császár után már nem biztos, hogy lehet természetes úton szülni ez függ attól, hogyan fog reagálni a heged. Bár az a nyolc év elég idő de mivel nem vagyunk egyformák nem biztos, hogy természetesen fogsz szülni. Beszélj erről az orvosoddal szerintem fogtok találni egy jó megoldást. Ez nem önzőség egy császár után újból császárral szülni.
2011. jún. 19. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!