Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szüléskor ugye nem teljesen...

Szüléskor ugye nem teljesen meztelenül vagyok?

Figyelt kérdés

Nincs akitől meg tudnám ezt kérdezni, aki lenne attól meg nem merem. Ezért tettem fel itt a kérdést.

Kicsit vagyis nagyon is zavarna, ha így kellene szülnöm. Hálóingben leszek, ami felül takar? Vagy letakarnak?

Amiatt fordult ez meg a fejemben, hogy olvastam a születés utáni dolgokról, hogy a babát azonnal mellre teszik.

2009. márc. 21. 15:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze ne izgulj hálóingben leszel, vagy kórháziban vagy sajátban, ez kórháza válogatja. Derekadig felhúzod a hálóingedet. De hidd el akkor ez fog a legkevésbé érdekelni.
2009. márc. 21. 15:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj adnak kórházi hálóinget meg takarót is és ha szülsz csak a lényeg lesz látható!
2009. márc. 21. 15:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy lesz rajtad hálóing vagy saját vagy kórházi.Egyébként én leginkább azért tartottam a szüléstől ,mert nagyon szégyenlős vagyok és attól féltem mint te.Így utólag jót nevettem magamon, ugyanis amikor oda került a sor a legkisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy ki lát és ki nem és hogy mit.Majd meglátod. Gyors és könnyű szülést.
2009. márc. 21. 18:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia császárnál teljesen mesztelen csak egy lepedő van rajtad úgy tolnak be a műtőbe amikor át fekszel akkor a lepedőt leveszik,addig pucéran ülsz amíg az érzéstelenítőt meg nem kapod a gerincbe utána lefekszel és letakarnak,szülésnél csak egy hálóing semi más.
2009. márc. 21. 18:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én simán szültem kórházi hálóingben. Mire megszületett a pici már emlékszem lógott rajtam kétoldalt a hálóing, vagyis tök pucér voltam, de hidd el olyankor ez érdekel a legkevésbé:)
2009. márc. 21. 18:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Én meztelenül szültem, de csak amiatt, mert már nem volt idő öltözködni. Amikor beértünk a kórházba már teljesen ki voltam tágulva, de amíg összepakolták a berendezést és előkerítették az orvost, addig beállhattam a zuhany alá, hogy az hátha enyhíti a fájást. De már a tolófájások jöttek, szóval épp annyi idő volt, hogy felpattanjak az ágyra, senkinek sem jutott már eszébe, hogy öltözködnöm kellene. (A szülőszobában volt a zuhanyzó, tulajdonképpen az is vajúdó volt, tehát nem a folyosón járkáltam pucéran. Annyi, hogy egy lepedőt terítettek a mellemre, de az is lekerült, miután a fiamat odaadták nekem.

Őszinte leszek: én sem vagyok éppen egy magamutogatós típus, de akkor annyira nem érdekelt, hogy van-e rajtam ruha, vagy sem, hogy az hihetetlen. Mintha nem is én lettem volna, így visszagondolva. Pl amikor mondták, hogy menjek be a zuhanyzóba, akkor simán ledobtam magamról mindent a szoba egyik felén és átvágtattam a két szülésznő és a férjem előtt az egész szobán, be a zuhanyzó alá. Az sem érdekelt volna, ha nyitva van az ajtó és valaki belát. Igazából olyan durva fájásaim voltak, hogy semmi más nem érdekelt, csak a vajúdásra és a tolásra koncentráltam.

Az egy dolog, hogy most már ismét nem járkálnék meztelenül idegenek előtt, de akkor ott nem érdekelt.

2009. márc. 21. 19:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Engem császároztak, szoval ruha nélkul. Nekem a szokásosnál kicsit kellemetlenebb volt, mivel a kórházban dolgozom,és elég szinte mindenkit ismertem azok kozul, akik bent voltak:)De az altatás gyorsan hatott, ébredés után meg már egyáltalán nem foglalkoztatott. Ne aggodj, a háloing egyébként a normális. Az egyéb intimitásokrol meg csak annyit, hogy a doki jott egy (másik) szulés után, uabban a kopenyben, hogy na, maradt még vacsora?
2009. márc. 21. 22:11
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Istenem,ne haragudjatok,ne olyan jókat kuncogtam

Én még nem szültem(egyenlőre a 20. évem taposom), de már volt egy hasonló pózú műtétem, popsi tályog,közvetlenül a végbél mellett,4 éve.Fogalmam nem volt,hogy fogják csinálni,bár azért sejtettemhogy szülőszoba póz lesz a vége és be s igazolódott.Szerencsére én nem vagyok szégyenlős,úgyhogy pucéran kivetettem magam az ágyra miután sikeresen belémnyomtak egy csomó epit.Lábakat fel, én meg meztelenül szexi sapkával a fejemen fekszem, de nem zavart,sőt kifejezetten tetszett és jókat nevettem azzal a nővel aki ott állt mellettem egyszer pirultam be,amikor a nagyon helyes ápolófiú bejött én meg kifeküdve,látva alsótestem mindne pontját.Hát vicces volt,jókat mosolyogtam:D

2009. márc. 24. 15:03
 9/9 anonim válasza:
41%
A gyerek mindenképpen meztelenül vesz részt a szülésben, és őt senki nem kérdezi, zavarja-e. Ez vajon igazságos?
2009. ápr. 21. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!