A végefelé a tonic állítólag segíthet hogy meginduljon
a szülés. De mennyi?
Figyelt kérdés
Azt mondják a benne található kinin miatt megindulhat tőle a szülés. De mennyit kell belőle meginni? Egyszerre vagy részletekben? Fél L-1L? Sajnos csak ez maradt, mert a páromtól nem várhatok segítséget, mert félt minket, szóval a szerelmeskedés kicsukva. Fürdeni melegvízben nem merek mert nyitva a méhszájam és félek a fertőzéstől... A tonic pedig még mindig enyhébb mint mondjuk a "bábakoktél"...
Nem szeretném hogy indítani kelljen a szülést.
2009. márc. 21. 13:51
1/8 anonim válasza:
Szia
En azt hallottam h egy literrel kell meginni egy ora alatt. Na mivel en tulhordtam 41+5 naposan szultem, inditassal, hat en megittam. Azon kivul hogy pisilni jartam, es majdnem belehaltam mert ugy utalom, semmin nem valtoztatott.
Amugy a szules inditastol en is nagyon feltem, de szerintem nem kell tartani tole, nem olyan veszes mint ahogy azt mi kismamak elkepzeljuk.
3 hetes kisfiu anyukaja
2009. márc. 21. 14:22
2/8 anonim válasza:
Szia!Én a 39.hetemen ittam fél liter gyömbért rá nemsokára fél liter tonicot este fél 10kor elkezdődtek a fájások meg is lett a kisfiam:)Lehet hogy nem ez a kombináció indította meg de sztem nagy hatással volt rá.1 hónapos manó anyukája:)
2009. márc. 21. 14:57
3/8 anonim válasza:
Előző vagyok:bábakoktélt megse próbáld mert a ricinustól belekakilhat a magzatvízbe a baba.Egyébként barátnőm ivott aztán éjjel bekelett mennie a kórházba olyan erős görcsei lettek de nem szülési.Inkább azt hagyd ki nehogy gond legyen:)
2009. márc. 21. 14:59
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!! Bábakoktélt eszembe sincs inni, azt már durvának találom. Tegnap ittam fél L tonicot, de semmi. Még van másfél L a palackban :) Mondjuk én nagyon szeretem, úgyhogy nem fog nehezemre esni.
2009. márc. 21. 15:32
5/8 anonim válasza:
A forró vizes zuhanyzás is segíthet, mert ellazít.. a szobatársaim így szültek, pedig már az indítással ijesztgették őket. Beálltak a jó meleg zuhany alá és majd 1 órán keresztül folyatták magukra a vizet...az egyik 3 óra múlva már a szülőszobán volt, a másiknak 1 órával az indítás előtt indult be magától a szülés. Persze ez se jön be mindenkinek..Könnyű szülést!
2009. márc. 21. 17:07
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, tegnap én is kb fél órát álltam a meleg zuhany alatt, főleg a hasamat próbáltam zuhanyozni, de semmi sem történt... igaz közben le is zuhanyoztam meg hajat mostam... Azért ahogy közeleg az idő majd még próbálom többször.
2009. márc. 21. 18:18
7/8 anonim válasza:
Na sikerült megszülni indítás nélkül?Ha itt leszel írd ám meg:)
2009. márc. 26. 12:27
8/8 A kérdező kommentje:
Még van 10 nap a kiírt iőpontig, úgyhogy még reménykedek. Megittam pár napja a tonicot, másfél litert egy este, de csak annyi hatása volt h egész éjszaka pisilni mászkáltam...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!