Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez azt jelenti, hogy a kiírt...

Ez azt jelenti, hogy a kiírt időpont előtt, sokkal hamarabb megszülök?

Figyelt kérdés
Még 7 hetem van hátra a kiírt napig. De szinte minden este fájdogál az alhasam. Van, hogy erősebben is beleszúr. A héten voltam dokinál, zárt a méhszájam, rendben volt minden. Magnéziumot javasolt még a 36. hétig.
2009. márc. 21. 09:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Nem ez nem feltétlenül jelenti azt hogy hamarabb fogsz megszülni.Valószínűleg ezek csak jósló fájások.Nálunk most született egy hete a harmadik baba és már két hónapja voltak ilyen fájásaim és mégis időre született a baba.
2009. márc. 21. 10:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia!En 35/4 napos voltam amikor igy kezdodott nalam.Elmentem dokihoz,es a mehszajam 2111 volt.Majd lefordultam a vizsgalorol,amikor a doki kozolte hogy 1 heten belul baba lesz,es jo lenne ha a 37 hetet azert betoltenem.Gondolhatod...DE NEKED ZART A MEHSZJAD! Ugyhogy semmi para.En is meg egyben vagyok,holnap kezdem a 39.hetet,pedig a nyakdugom is elment.En rosszabbul alltam,megis egyben vagyok!Nyugi.Ezek csak joslok nalad,de azert vegyel vissza a tempobol.En sajna porogtem.Minden jot!
2009. márc. 21. 13:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Tényleg ne aggódj! Nekem a 30-31.-ik héttől voltak jóslóim és a méhszájam is elkezdett nyílni, mégis csak 4 nappal a kiirt dátum előtt született meg a fiam (igaz, hogy sokat kellett feküdnöm). De neked zárva van a méhszáj, szóval minden ok!
2009. márc. 22. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!