Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Epidurál után is feküdni kell...

Epidurál után is feküdni kell 1 napot?

Figyelt kérdés
2008. febr. 21. 08:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem nem kellett.Megvárta´k amíg elmúlt a zsibbadás,felsegítettek,hogy bírok-e állni,vagy nem??Nem szédültem,nem volt hányingerem,így óvatosan,de járkálhattam.
2008. febr. 21. 09:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy-két órát kell csak feküdni, ha tudsz járkálni, akkor járkálj, bár még bizonytalan leszel egy picit.
2008. febr. 21. 12:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem mondták, de én annyira ki voltam merülve, hogy mást nem is tudtam csinálni mint feküdni. Most visszagondolva magamról sem tudtam úgy ki voltam merülve, még lányom után sem érdeklődtem. Délután jöttek be nagyszülők, akkor láttam a lánykám. Egyébként nekem semmi mellékhatása nem volt az epidurálisnak. Ha még egyszer szülnék kérnék megint.

2008. febr. 23. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!