Női nőgyógyászt keresek és olyat akinek van szakrendelése és nem csak magán praxisa. Lehet hozzá bármelyik kerületből járni?
Noi nogyogyaszok kozul en Dr Boisko Klarat tudom neked ajanlani, Ferencvarosban a Mester u-i sztk-ban rendel sokat. En nem szultem nala, mert kulfoldre kerultem, de ot evig hozzajartam egyeb vizsgalatokra, mert nekem nagyon bejott a stilusa es a tudasa.
Nem eppen egy kedves, bajos, csevegos orvos, a lenyegre koncentral, racionalis, hatarozott es szepen, gyorsan dolgozik. Sajnos azt nem tudom megmondani, hogy melyik korhazban vezeti le a szuleseket, de az biztos, hogy vezet le fogadottkent is, mert egy reggel azert kesett a rendelesrol, mert szulo noje volt.
Es szerintem akkor is tudsz oda menni, ha nem abba a keruletbe tartozol, ugyanis en csak az elso ket evben jartam ugy hozza, hogy a 9. keruletben laktam, majd atjelentkeztem a 16-ba es ugy is gond nelkul hozza jartam vissza meg harom evig.
Köszi!
Berkes Enikőt én is néztem.
A SOTE terhesambulanciájára bárki mehet?
Szia. Tudok ajánlani egy nagyon empatikus nőgyógyászt,
a 30. hétig hozzá jártam terhesgondozásra.Terézvárosi
Rendelőintézetben rendel (TESZ- [link] hétfő-csütörtökig: 8-14.
Dr. Aszódi Ágnes főszakorvos, van magánrendelője is,
a részleteket vele kell megbeszélni.Sok szerencsét :)
Üdv:36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!