38hetes vagyok ilyenkor már tényleg hetente kétszer kell menni ctg-re?
Figyelt kérdés
Ma voltam és mondta az orvos,hogy pénteken is menjek. Az orvosom szabadságon van majd csak jövőhéten jön vissza,de erről,nem tájékoztatott engem. Már azért vannak magasló fájások ctg alapján meg elég sokat keményedek. lehet,hogy ezért kell mennem ?2009. márc. 18. 14:56
1/5 anonim válasza:
szia, ilyenkor már hetente kell
2/5 anonim válasza:
Nem amiatt, nekem is kétszer kellett. Ha betöltöd a 40-et akkor pedig minden nap.... :s
3/5 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Nekem volt fogadott orvosom, a főorvos a kórházban, mégsem hívott előbb, mint a 38. hét. De mivel 2 héttel előbb szültem meg, így egyszer sem voltam.
4/5 anonim válasza:
Nálunk (Veszprémi Kórház) úgy van, hogy 36. héttől hetente, a 38. héttől hetente kétszer, függetlenül az eredménytől.
37 hetes kismami
5/5 A kérdező kommentje:
sziasztok. köszönöm mindenki válaszát.
2009. márc. 18. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!