Nyíregyházi kismamák vagy már babázók. Mennyit adtatok
a dokinak?
Figyelt kérdés
Előre megmondta,hogy mennyit kér vagy rákérdeztetek,hogy mennyiért vállalja?Magán rendelésre jártatok?Kinél szültetek?Tanácstalan vagyok.
2009. márc. 17. 13:40
1/8 anonim válasza:
Szia, dr Orosz Lászlónál szültem Kazai Andi volt a szülésznőm 2006 okt ben...nagyon meg vagyok velük elégedve, 40e et adtam orosz dokinak, 20 e et Andinak, s nem mondták meg mennyit kérnek annyit kérdeztem elvállalják e a szülésemet...s igen végig magánrendelésre jártam alkalmanként 8 e ért(most 10e) s most se adnék többet szülésért, max 40-50e et
2009. márc. 17. 13:43
2/8 anonim válasza:
Én Dr. Pap Károlyhoz jártam magánrendelésre, 9.000 Ft volt. Császározni kellett mert belekakilt a vízbe a fiam és minden perc számított. Én egy 100.000 Ft-ot adtam neki, nem kérdeztem, nem mondott semmit. Én úgy döntöttem, hogyha meg leszek elégedve vele akkor ennyit adok.
Neked ki a dokid?
2009. márc. 17. 16:01
3/8 anonim válasza:
A második vagyok. Tavaly szültem.
2009. márc. 17. 16:01
4/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Köszi a válaszokat.Az én dokim Dr.Lukács.Ismeritek?Vélemény?
2009. márc. 17. 18:49
5/8 anonim válasza:
szia. én is Oroszhoz jártam, 10000 alkalmanként. és decemberben szültem, 40000-t adtunk. ugyanolyan rendes volt utánna is, sőt.... adtam volna én többet is, mert hihetetlenül jó orvos de nem tudtunk többet adni :( nem volt akkora a keret. a szülésznőm valamilyen Ibolya volt, Ő 10000-t kapott. szintén nagyon rendes volt, de neki sem tudtunk többet adni. és Őt nem fogadtuk hanem reggel tudtuk meg, hogy hozzá kerülünk. a Te orvosodat nem ismerem. mennyit akarsz adni?
2009. márc. 17. 20:48
6/8 anonim válasza:
50 000 ft bőven elég!
100 000-et nehogy adjál! Max 60 000-et!
2009. márc. 18. 14:50
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Lövésem sincs,hogy mennyit adjak ezért kérdeztem.
2009. márc. 18. 18:54
8/8 anonim válasza:
van fogadott orvosod???
ha nincs szerintem nem gondolkozz ilyen nagy összegekben!!! Én is szerettem volna adni pénzt az orvosnak mikor szültem, de sajnos a keret nem engedte, mivel pont az építkezés közepette álltunk és nem úgy jött ki a lépés!! És képzeld a a mai napig se bánom, hogyx nem adtam neki pénzt, hanem még örülök is!! Volt mire és kire költeni!!! de 10-20 ezernél ha tudtam volnna adni nem adtam volna akkor sse többet. msot megint kismama vagyok és most se fogok adni!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!