Melyikre voksolnatok? Normalis szules vagy csaszarmetszes? Es miert?
Figyelt kérdés
2011. máj. 30. 11:42
21/24 anonim válasza:
Nem tudom milyen a császár.Nekem 4 szülésem volt mind a négy sima.
Bár a kitolási szakasz mind a négynél katasztrófális volt.
22/24 anonim válasza:
Nem feltétlenül igaz, hogy a rendesen született baba feje nyomódott, az én Manómon az ég világon semmi nem látszódott...Az elején volt egy kisebb gondunk a bevérzéssel, de így is simán született meg a kisfiam!!
Én 15hete szültem,első baba, de semmiért nem cseréltem volna császárossal... Azt az élményt át kell élni,mikor kicsusszan és felsír,és rám rakják... leírhatatlan... :)
23/24 anonim válasza:
és ha mégis benyomódik? akkor sincs semmi. pár hét és kirúgja magát. a baba feje erre van kitalálva, "lágy" a feje, hogy át tudjon haladni a szülőcsatornán. a természet mindent előre eltervezett, úgy tökéletes, ahogy van. komplikációk mindig előfordulhatnak, de nem szabad előre rágódnunk rajta
24/24 anonim válasza:
Normál szülés, de ha komplikált lenne, akkor nem gondolkodnék azon, hogy császár legyen-e, mert számomra egyértelmű, hogy a gyermek az első. Igaz még pár évet szeretnék várni az első gyermek érkezéséig. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!