2 császár után lehet-e harmadik?
Figyelt kérdés
2009. márc. 16. 09:09
1/7 anonim válasza:
Úgy tudom,hogy 3 a "megengedett".Én is a 3.-ra készülök!
2/7 anonim válasza:
Igen. Lehet. Barátnőm is most várja.:)))
3/7 anonim válasza:
Nekem a doki azt mondta lehet. Jó lenne, mert az első is azzal született és hármat szeretnék.
4/7 anonim válasza:
Ha nincs gond, akkor igen. Ismerek 3 császáros anyukát. De egyébként a méh (a korábbi műtéti hegek) állapotától függ. Ezt azért írom, mert egy barátnőmnek az a szülészorvos, aki korábban 2-szer császározta, nem engedte meg, hogy harmadik babát vállaljon. Azért nem, mert már a 2. császárnál elkezdett szétválni a korábbi heg. De ez ritka eset!
5/7 anonim válasza:
Lehet harmadik, sőt az én nődokim mondta, hogy sok negyedik csaszit vezetett már le, és gond nélkül. A méh állapotától függ, de teherbe esés előtt beszélj vele, nehogy gond legyen!
6/7 anonim válasza:
Leginkább a nődokitól függ mit javasol! Méh állapota és a hasfal kibír-e még egy terhességet...
7/7 anonim válasza:
Lehet, még 4. gyerek is. A hegszétválás sok mindentől függ. Az orvost kell megkérdezni, hogy milyen állapotban van az anyaméh. De igazán ezt műtét után lehet megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!