Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 32 hetes kismama vagyok a...

32 hetes kismama vagyok a SOTE I. sz. Női Klinikán foggok szülni. Mi kell oda?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi, hogy mi az amit a korházban adnak és mit kell nekem bevinni ott tartozkodásunk idejére? PL:textilpelenka,nadrágpelenka,popsitörlő, babaápolószerek,babaruha, cumisüveg. Egésznap és egészéjjel velem lehet majd a baba? Előre is köszönöm a válaszokat.
2008. febr. 18. 16:18
 1/1 anonim válasza:

Babaruha nem kell, pólyában, és kisingben vannak a babák. Nem is engedik meg, hogy saját ruhát adj rá. Cumisüveg, cumi nem kell! Textilpelenka jól jöhet, de 2 db bőségesen elég. Nadrágpelenka kell, mert adnak ugyan, de -saját tapasztalatom szerint- az kevés. Jobb, ha van Nálad pár darab. Popsitörlőt, popsikenőcsöt, a köldökcsonk ellátásához szükséges szereket adnak.

A baba nem csak hogy Veled lehet, kötelezően Veled lesz. Szülés után pár órát pihenhetsz, aztán behozzák. Ha császárral szülsz, első éjszakára elviszik, de ha jól vagy, kérheted, hogy hagyják ott. Ha látogatód jön, zuhanyozni mész, stb... és nem mered a babát magára hagyni, beadhatod a csecsemősöknek. Felteszik e polcra, a többiek közé. Kicsit rossz látni, rossz érzés, de azalatt a 20 perc alatt semmi baja nem lesz.

Amit szerintem érdemes vinned, az a mellszívó. Ha belövell a tej, és a baba nem szopizik, alszik, nem olyan ügyes még, akkor nagy segítségedre lesz majd!

Boldog babavárást, szép szülést, gyönyörű, egészséges kisbabát kívánok Neked!

2008. márc. 1. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!