Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik Győrben szültek! Mit...

Akik Győrben szültek! Mit kell bevinni a babának a kórházba, ha szülök?

Figyelt kérdés
Úgy értem ruhák,pelus,ilyesmi,ami biztosan kellett nektek!?
2009. márc. 13. 17:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Györben szültem novemberben. Ruhát lehet vinni (nem kötelező) de szerintem a korházi ruhákat összemossák mindennel nehogy valami kiütést összeszedjen a baba ezért én ajánlom hogy vigyél. Pelus is kell mert amit adnak az kevés lesz. popsitörlö, popsikrém. Egy kis takaró sem ártana meg egy kis sapi fürdés utánra. Könnyü szülést kivánok.
2009. márc. 13. 17:50
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Még annyit kérdeznék hogy kinél szültetek,és vélemény róluk!
2009. márc. 13. 17:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Én 9 hónapja szültem Stummer Jánosnál, és nagyon meg voltam vele elégedve! Nem fogadott dokim volt, ügyeleten szültem.

Ruhát vigyél a kicsinek, kelleni fog. 5 rövid bady, 5 hosszú rugi. Vigyél textilpelust a feje alá, bukáshoz. Vigyél kislédet, vagy pólyát, abba jobb betekerni, mint amit ott adnak paplanhuzatban.

Pelenkát napi 4-et adtak, de nem adtak mást, tehát popsitörlő, popsikenőcs kell.

Vigyél mellszívót is, egy volt, az is épp elromlott.

És vigyél hideg kaját magadnak, éhes leszel!:-)

Na meg sok sok folyadékot, napi 3 liter legyen!

Evőeszköz, tányér, pohár is kell.

2009. márc. 13. 17:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Na ennek örülök,nekem Stummer a fogadott dokim,örülök,hogy valaki végre ír,aki nála szült.:)
2009. márc. 13. 18:05
 5/8 anonim ***** válasza:
első vagyok Pop Aba dokinál szültem ügyeletes orvos volt szuper doki. A Strummerröl inkább nem irok semmit!!!!! Véletlenül nem te kérdezted a multkor hogy milyen doki ő?
2009. márc. 13. 18:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Hacsak nem kérdezte más is rajtam kívül,akkor én érdeklődtem róla!Az utolsó időkben annyi kérdés jut eszembe,itt teszem fel őket,mert mindenki kedvesen válaszol,bár már néha hülyén érzem magam,hogy nem kellene ezeket alapvetően tudni?! Remélem nem csak én vagyok ilyen "kétségbeesett"
2009. márc. 13. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:
akkor az elözö kérdésednél én leirtam mi a véleményem a Stummerről. Egyébként meg tök jo hogy van ez az oldal mert sok mindent meg lehet tudni
2009. márc. 13. 18:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia! 1 hónapja szültem Dr.Horváth Zoltánnál, maximálisan meg vagyok vele elégedve.

A babának ruhát mindenképp vigyél, mert siralmas, amilyet a kórházban adtak rá. Pelenkát adtak minden nap, de csak néhány darabot. Kis takaró, sapka is jól jön. Meg persze popsikrém és törlőkendő.

Szép szülést!

2009. márc. 14. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!