Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Éjszaka 3-szor is erős nyílalá...

Éjszaka 3-szor is erős nyílalást éreztem. Rendszertelenül vannak fájások (nem sűrű) de nem erősek a derekam fáj picit. Ezek már elő jelei a szülésnek vagy jóslók?

Figyelt kérdés
Azt hittem nagy fájással kezdődik. Kérlek írjatok! 39 hetes és 5 naposak vagyunk. Első baba.
2009. márc. 13. 11:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!Régóta nem írtál,mi a helyzet a babaérkezéssel?Lehet már gratulálni nektek?

Egy 36 hetes kismama

2009. márc. 29. 19:40
 12/13 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen meg van a picurkám. :-))

Március 24-én este 21.24 kor született Emma Róza kislányunk 4200g-al és 53cm-el. :-)császárral . Sajnos!

Reggel 9kor megrepedt a magzatburok. Kaptam oxitocint este 9-ig két ujjnyit tágultam a fájások nem voltak elég hosszúak és egybe folytak. Már nagyon vizesedtem így az orvosom döntött hogy muszáj a műtőbe menni nagyon el is fáradtam.

Reggel 9kor Emma vért hányt át vitték másik kórházba teljesen ki bórultunk! Ki derürlt vért nyelt a császár alatt. Ezt tanulságként írom mert nagyon megviselt hogy még a gyerekem a kezembe sem foghattam mert 10kor engedtek ki a szülőszobáról a gyereket pedig másik kórházba szállították! Bajcsyba szültem!

De most már túl vagyunk rajta Emma ma 1 hetes :-) Nekem fáj még a seb de gyógyulgatok.

Puszi

2009. márc. 31. 10:53
 13/13 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok

GRATULÁLOK!

Sajnálom, hogy ilyen stresszt kellett átélnetek már az első napon, de kívánom, hogy ennél nagyobb baj sosem legyen!!!

Pihenj sokat, gyógyulj gyorsan! Kívánok Nektek nagyon sok boldogságot, örömet, egészséget és türelmet!

2009. márc. 31. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!