Mentetek szülésfelkészítő tanfolyamra?
Dettó, mint utolsó!
Nagyon jó program, sok kismama-kispapa, jó a hangulat :-)
Szülésznőket, orvosokat ismersz meg, ők tényleg el tudják mondani, mik a szokások az adott kórházban, mit kell vinni a babának, kérdésekre válaszolnak.
Szülőszobát is bejártuk, láttunk épp megszületett babákat, az újszülött osztályt, megnyugodtunk, hogy minden szép, mindenki segítőkész.
Szerintem jó egy ilyen "klub".
Szia!
Nem, én nem voltam egyszer sem. Egyáltalán nem bántam meg! Minden ment magától, tökéletesen. Amit a szülésznő tanácsolt, hogy csináljam, azt tettem. Azt mondta üljek labdára, azt csináltam és nagyon jó volt. Utána menjek zuhanyozni, akkor ez következett és tökéletes volt. A férjeem is sokat segített, egyszerűen elmagyaráztam neki, hogy a derekamat nyomja tiszta erőből, mert nekem az a jó, így nem fáj! Nem kellett ehhez semmilyen szülésfelkészítő tanfolyam, magától tudja az ember, hogy mi hogy jó, és segítenek is.
nem voltam és teljesen feleslegesnek tartom.
nem hiszem hogy ott és azokban a pillanatokban majd bárkinek is az lesz a fejében hogy juuj mit is olvastam, mit is mondtak a tanfolyamon mit kell ilyenkor csinálni..
ja és még a légzőgyakorlat...én személy szerint nem arra figyeltem hogy hogy veszem a levegőt.
néhányan annyira eltúlozzák ezeket a dolgokat...azt hiszik ezek nélkül nem lehet szülni...
Az emberek többsége rosszul gondolja mi történik szülésfelkészítőn. Nem légzőgyakorlatokat tanítanak, vagy, hogy hogy kell apukának masszírozni. Előadások vannak, a szülés módjairól, a szoptatásról, a fájdalom csillapítási lehetőségekről, a kórház helyi "szokásairól", mert mindenhol más-más. Itt pl. a Péterfyben bemehet apuka a császárra is, és az ő hasára rakják a babát megszületés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!