Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mentetek szülésfelkészítő...

Disi kérdése:

Mentetek szülésfelkészítő tanfolyamra?

Figyelt kérdés
2011. máj. 16. 13:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Dettó, mint utolsó!

Nagyon jó program, sok kismama-kispapa, jó a hangulat :-)

Szülésznőket, orvosokat ismersz meg, ők tényleg el tudják mondani, mik a szokások az adott kórházban, mit kell vinni a babának, kérdésekre válaszolnak.

Szülőszobát is bejártuk, láttunk épp megszületett babákat, az újszülött osztályt, megnyugodtunk, hogy minden szép, mindenki segítőkész.

Szerintem jó egy ilyen "klub".

2011. máj. 17. 10:32
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem, én nem voltam egyszer sem. Egyáltalán nem bántam meg! Minden ment magától, tökéletesen. Amit a szülésznő tanácsolt, hogy csináljam, azt tettem. Azt mondta üljek labdára, azt csináltam és nagyon jó volt. Utána menjek zuhanyozni, akkor ez következett és tökéletes volt. A férjeem is sokat segített, egyszerűen elmagyaráztam neki, hogy a derekamat nyomja tiszta erőből, mert nekem az a jó, így nem fáj! Nem kellett ehhez semmilyen szülésfelkészítő tanfolyam, magától tudja az ember, hogy mi hogy jó, és segítenek is.

2011. máj. 17. 21:38
 13/16 anonim ***** válasza:

nem voltam és teljesen feleslegesnek tartom.

nem hiszem hogy ott és azokban a pillanatokban majd bárkinek is az lesz a fejében hogy juuj mit is olvastam, mit is mondtak a tanfolyamon mit kell ilyenkor csinálni..

2011. máj. 17. 21:40
 14/16 anonim ***** válasza:

ja és még a légzőgyakorlat...én személy szerint nem arra figyeltem hogy hogy veszem a levegőt.

néhányan annyira eltúlozzák ezeket a dolgokat...azt hiszik ezek nélkül nem lehet szülni...

2011. máj. 17. 21:44
 15/16 anonim ***** válasza:

Az emberek többsége rosszul gondolja mi történik szülésfelkészítőn. Nem légzőgyakorlatokat tanítanak, vagy, hogy hogy kell apukának masszírozni. Előadások vannak, a szülés módjairól, a szoptatásról, a fájdalom csillapítási lehetőségekről, a kórház helyi "szokásairól", mert mindenhol más-más. Itt pl. a Péterfyben bemehet apuka a császárra is, és az ő hasára rakják a babát megszületés után.

http://www.youtube.com/watch?v=beF7ayuKx1w

2011. máj. 18. 06:16
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Jövő héten megyünk szülőszoba bemutatásra, majd akkor azért rákérdezek. Kedves utolsó! Ez a videó fantasztikus. Végig bőgtem az egészet (egy pár napja sokkal érzékenyebb vagyok, mint ezelőtt), nagyon megható. Köszönöm.
2011. máj. 18. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!