Kinek volt az orvosa Dr. Orosz László Nyíregyházán?
hát, örülök, hogy nektek is bejött. csak annyi rosszat halloani róla, és nem hittem el, hogy csak velem volt rendes. szerintem nagyon alapos. és elképesztően okos. én decemberben szültem nála, és épp előtte ment konferenciára, és mondta, hogy ha hamarabb szülök, akkor sajnos nem lesz itthon. és szó szerint magyarázkodott, hogy de hát neki ez az életet és a hobbija és el kell menjen.... olyan rendes volt, mintha kötelessége lenne megmagyarázni... pedig nem. és beszélt a pocakomhoz, a Babának, hogy Doktorbácsi szeretné, ha megvárná a szüléssel, mert ha már eddig is ő látott minket, akkor szeretné, ha nála születne meg. és láss csodát, megvárta a Manóm...
és mikor mentem a 6 hetes kontrollra, az volt az első kérdése, hogy vittem képet? vittem.. erre Ő, és nekem adja?
Nagyon sajnálom, hogy Neked nincsenek jó tapasztalataid.
Remélem a Baba azért mégiscsak egészséges :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!