Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek volt az orvosa Dr....

Kinek volt az orvosa Dr. Orosz László Nyíregyházán?

Figyelt kérdés
én nála szültem, és csak érdekelne, hogy más is meg volt vele elégedve? mert én maximálisan.
2009. márc. 11. 13:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem!!!!most is az tegnap voltam nála, én csak csupa poz tudok mondani róla, van aki nem szereti, én nagyon emberileg szakmailag is...
2009. márc. 11. 13:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
ja én 2006 ban szültem nála, szülinőm kazai andi volt, s én is max max-első voltam...most tesót szeretnék, megyek hozzá majdnem két három havonta
2009. márc. 11. 13:47
 3/9 A kérdező kommentje:

hát, örülök, hogy nektek is bejött. csak annyi rosszat halloani róla, és nem hittem el, hogy csak velem volt rendes. szerintem nagyon alapos. és elképesztően okos. én decemberben szültem nála, és épp előtte ment konferenciára, és mondta, hogy ha hamarabb szülök, akkor sajnos nem lesz itthon. és szó szerint magyarázkodott, hogy de hát neki ez az életet és a hobbija és el kell menjen.... olyan rendes volt, mintha kötelessége lenne megmagyarázni... pedig nem. és beszélt a pocakomhoz, a Babának, hogy Doktorbácsi szeretné, ha megvárná a szüléssel, mert ha már eddig is ő látott minket, akkor szeretné, ha nála születne meg. és láss csodát, megvárta a Manóm...

és mikor mentem a 6 hetes kontrollra, az volt az első kérdése, hogy vittem képet? vittem.. erre Ő, és nekem adja?

2009. márc. 11. 13:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Milánom is ki van rakva a rendelőben két képen is::)igen nagyon rendes volt velem is, nekem is mikor elment nyaralni, akkor adott doki telszámokat h nekik szólt h ha van vmi akkor keressem őket...mindenkiről hallani rosszat jót is, többi dokiról is, a lényleg h nekünk bejött...én csak ajánlani tudom.így vn alapos, volt h egy órát voltunk bent nála mert csak kérdeztem s kérdeztem:)sose volt türelmetlen, szülésnél végig velem volt(szombat reggel!!)tegnap kórházba kellett mennem hozzá(gyerekem hagyott egy cisztát)s ott is felhívtam, kijött ambulabciáról egyből behívott...max max::)
2009. márc. 11. 14:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Milán anyukája, Livi?
2009. márc. 11. 14:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
nem livi...márti...én 2006 oktben szültem
2009. márc. 11. 14:54
 7/9 A kérdező kommentje:
bocsi, Márti, csak van egy ismerősöm, és azt hittem, hogy Te Ő vagy... :)
2009. márc. 11. 14:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát aki fizet neki azzal persze h megértő. Genetikai uh úgy közölte velem h a fiam lehet Down-os mintha azt mondta volna kér egy kg. kenyeret pedig a párom is eü-s és ott volt a vizsgálatnál. A továbbiakat úgy mondta el h a fülén lógott a mobil és a kocsija színéről beszélt meg arról mennyi lesz én meg ájuldoztam és reszkedtem az uh. alatt. Emberségből nálam nulla. Nem az ő betege voltam ezek után
2009. szept. 7. 12:41
 9/9 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom, hogy Neked nincsenek jó tapasztalataid.

Remélem a Baba azért mégiscsak egészséges :))))

2009. szept. 9. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!