Anyukák nem éreztétek azt, hogy még egy hüvelyi szülést nem bírnátok ki?
Sziasztok!
Nem semmi amiket írtatok!
Én nagyon szerencsésnek mondhatom magam, összesen 11 óra alatt lett meg a kislányom, de az első 8 óra nevetséges volt. Nem hittem, hogy ez már a szülés, annyira nem fájt. Még egy menstruációs görccsel sem ért fel. Az utána következő 3 óra az viszont kemény volt, nagyon-nagyon fájdalmas. A kitolás már ehhez képest nem vészes.
Engem inkább a gátvarrás viselt meg, az fájt rendesen, minden öltést éreztem. Mindezek ellenére én már a szülés utáni napon, és azóta is arról a napról ábrándozok, hogy milyen csodálatos élmény volt megszülni a kislányomat. Bármelyik percben bevállalnám újból, gondolkodás nélkül. (Ha tehetném, minden nap mennék szülni! :))
Ne izgulj, minden szülés más, a második biztosan könnyebb lesz!
Egy 4 hónapos kislány anyukája
Az első után én is még a szülőágyon bevállaltam volna a másodikat, a legcsodálatosabb élményem a mai napig és egyáltalán nem volt vészes, sokkal rosszabbra számítottam mind szülés, mind felépülés tekintetében.
A második viszont... rettenetes volt, nem hittem, hogy ennyire meg fogjuk szenvedni. Nem részletezem, de majdnem ott maradtunk mindketten, isteni csoda, hogy a babám megúszta maradandó károsodás nélkül. Lassacskán én is helyrejövök - több korrekciós műtét után - de még mindig rémálmaim vannak. Pedig 14 hós a kisfiam.
Ha lesz kistesó, csakis császárral....
22.16-os vagyok
hüvely- és méhszájplasztikák több felvonásban
En ket gyerkocot szultem, mindegyik mas miatt volt nehez, de bevallalnek meg egyet, viszont, ha ragondolok a terhessegre,akkor nem. Nekem ugyanis az volt maga a remalom. Inkabb 2 szules, mint egy terhesseg.
Nem csak a terhesseg miatt, de nem is tervezunk mar harmadikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!