Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A beontest kerni kell?

A beontest kerni kell?

Figyelt kérdés
Nagyon aggaszt a dolog hogy van amikor a szulo kismamak osszecsinaljak magukat. Nagyon nem szeretnem ha velem is megtortenne...
2008. febr. 13. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Korháza válogatja. Nekem az elsőnél elfelejtették én meg nem tudtam, hogy ezt kérni kellene. A második babánál már autómatikusan megcsinálták. De én is olvastam, hogy van ahol kérni kell. Szerintem ha nem csinálják meg autómatikusan akkor kérd.
2008. febr. 13. 22:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem eszembe sem jutott kérni. Volt szobatársam, aki kérés nélkül kapott, ő azt mondta, irigyel, hogy kihagytam ennek "szépségeit". Még terhesen én is aggódtam, hogy esetleg "összecsinálom" magam, de vajúdás közben már eszembe senm jutott, szülés közben meg végképp nem erre gondoltam. Hidd el, ha nem kapsz beöntést, ott és akkor nem ezzel fogsz foglalkozni! De ha kéred, biztosan kapsz.
2008. febr. 14. 08:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én kérés nélkül is kaptam mindkét szülésemnél. Mondjuk nekem nem volt rossz emlékem vele, úgy vettem ez hozzá tartozik a szüléshez. Nővérem az első babájával nem kapott, de ennek oka volt. Annyira nyitva volt már, hogy a doki nem akarta megreszkírozni, hogy a WC-ben induljon el a baba. De szerintem ez ott és akkor senkit sem érdekel. A szülés amúgy sem a patyolat tisztaságról nevezetes. Jön ott belőled minden: magzatvíz, vér, nyák, akár pisi, és kaka is, ha felfújódtál, akkor a szelek mennek. Na de ottt ezzel senki sem törődik, te sem fogsz. Mással lesztek elfoglalva.
2008. febr. 14. 08:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kérni, adják maguktól! Legalábbis ahol én szültem! Mondjuk én megúsztam, mert annyira hasmenésem volt egész nap szülés előtt,hogy nem kellett! :)
2008. febr. 14. 23:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ott és abban a pillanatban nem azzal leszel elfoglalva, hogy kaki is jött vagy sem! Rá sem fogsz gondolni.
2008. febr. 18. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!