Milyen módok vannak a szülés megindítására?
Figyelt kérdés
Jövőhéten megindítják, de még nem tudom milyen módon..2011. ápr. 29. 20:54
1/4 anonim válasza:
Hát szerintem csak az oxitocin van. Előbb adnak egy próbát, hogy hogy reagál rá a szervezet, nekem már ettől beindult. Reggel adták, éjjel vajúdtam, reggelre elmúlt, estére beindult, és már jött is a babó. :-)
Ha nem, akkor adnak egy nagyobb dózist.
Meg burkot repesztenek...
2/4 anonim válasza:
szia, nekem is jovo heten inditjak, ha nem indul be addig magatol...hetfon kell befekudnom...eddig mar 4 mehnyakerlelo injekciot kaptam, de semmi hatasa, pedig allitolag hatnia kellene...szoval nem tudom h nalam is oxi lesz-e, vagy milyen mas mod van meg, fogjak-e eroltetni, ha kemeny a mehnyak...
neked melyik napon inditjak? ha esetleg tullennek rajta addig, akkor megirom, h nalam hogy tortent...kitartas nekunk, remeljuk mielobb tulleszunk rajta :)
3/4 anonim válasza:
Én szerdán befeküdten, aznap felraktak egy ballont a méhszájhoz mert nem tágultam, ez nem használt így másnap kaptam oxitocint, ez sem használt, harmadnap pedig 6 óránként a méhszájhoz zselét helyeztek fel. Hadd ne mondjam ettől sem tágultam semmit. Negyedik nap hajnalba indult meg de elötte kaptam az egyik nővértöl homeópátiás bogyókat, szerintem az segített.
4/4 anonim válasza:
Először oxitocin infúzióval próbálkoznak. Ha nem használ (3 öt nap múlva), akkor jön a méhszájhoz a zselé, akár nyolcóránként. Mellé esetleg még oxitocin. Ha kétujjnyira nyitva vagy akkor oxitocin és burok repesztés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!