Vajúdás és szülés közben mindenkinek hányingere van, és esetleg hány is? 37 hetes kismama:)
Szia!Első szülésemkor nekem sajna hányingerem volt,ami szerintem annak köszönhető,hogy azt a hülye nyugtató gázt belélegeztem.nem kellett volna! Addig "semmi"bajom nem volt,gondolok itt a hányingerre!De egyébként hallottam én is hogy spontán hányingere van valakinek,és esetleg hány is,de ettől nem kell félni,ilyenkor ez teljesen természetes! Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok!Na meg persze jó egészséget! :)
29 hetes kismama
Nekem az első szülésemnél lett hányingerem. Jött a doki, kérdi, hogy vagyok. Mondom vacakul, émeéygek. Erre ő: le kell jönni az ágyról és sétálni!! Na mondom, nem elég hogy fájok és émelygek, de sétáljak is??? Mindenesetre lemásztam. Ahogy a lábam földet ért és függőlegesbe kerültem, mintha elfújták volna az émelygést. Azt hiszem nem csoda, hogy szinte a kitolásig nem feküdtem vissza :D
A második babóval nem volt émelygésem.
Én több mint 24 órát vajúdtam de nem volt se hányingerem se nem hánytam. Lehet azért mert nekem reggel kezdődött a vajúdás így nem ettem már semmit csak előző este.
Jó babavárást és könnyű szülést!
Én 14 órát vajúdtam (ebből 8 órát iszonyú fájásokkal), szinte végig mászkáltam, és 3x hánytam.
Igaz,velem is kipróbáltaták azt a gázt-lehet, hogy amiatt volt. Egyébként másra nem volt jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!