Akinek magzat burkot repesztettek nagyobb fájásai lettek? Nehezebb volt a kitolási szak?
Igen,nekem 6-kor ocitocin infúzióval inditott szülésem volt.Bő két ujjnyival indultam.
Hétkor burkotrepesztettek,inenntől jóval erősebb,sűrű fájásaim lettek.
Viszont kilenc óra elott néhány perccel meglett a fiam.
A kitolási szak semmivel sem volt nehezebb,ugyanolyan megkonnyebbülés volt,mint az első szülésemnél,ahol magától folyt el a viz az ágyon.
A megkonnyebbülést azért irom,mert borzalmas érzés az,amikor már tólófájásaid vannak és még nem nyomhatsz,hanem át kell lihegd.
Burokrepesztésig nekem nem voltak fájásaim. Repesztés után viszont rendesen beindult! :)
Fáj.csill-ra én is gázt kértem, nekem jó volt.
A kitolási szakra viszont nem is nagyon emlékszem. :D
11 körül repesztettek burkot, fél 2-re lett meg a kislányom.
1.babánál is indították mindenféle "fegyverrel", de semmi fájásom nem volt, úgy tágultam. Burkot repesztett a doki, semmi fájást nem éreztem, csak ő tudta mikor fájok (egyik keze bennem volt). 20 perc alatt megszültem.
2.baba tablettával lett indítva. Pár óra múlva jöttek a fájások, kaptam beöntést, a fájások felerősödtek. Majd burkot repesztettek, amikor 3 ujjnyi voltam és innen kezdődött a pokol:) Már nagyon erős tolófájásaim voltak, de még nem nyomhattam 25 percen át,mert még nem tűnt el a méhszáj. Utána 3 nyomásból megszületett az óriásbébim:)
Szóval, a kitolás már semmi sem volt, mert amikor már lehetett nyomni, a fájdalmat nem is éreztem, annyira koncentráltam a tolásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!