Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mikor ment le a hasatok?

Mikor ment le a hasatok?

Figyelt kérdés
Nekem 3 hónapos a kisfiam és akkora a hasom, mint 4 hós terhesen, ez normális?
2009. márc. 4. 11:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 8 hónapos a kisfiam és nekem is még nagy:(

Épp tegnap kezdtem el járni fitness terembe.

Ne aggódj, lassan, de le fog menni.

2009. márc. 4. 11:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos normális. Nekem még most sem sokkal kisebb, pedig 11 hónapos lesz a babám... Annyit tudsz ellene tenni, hogy ha majd már nem létkérdés neki a szoptatás, akkor elkezdesz hasra tornázni. Az a gond, hogy gondolom nálad is kinyúltak a hasizmok és nem tartják feszesen a hasat. Sok idő kell neki, míg visszamegy, de a hasizom gyakorlatok tényleg hatásosak. Én csináltam már, javult is sokat, csak most egy ideje abbahagytam, mert nem volt időm rá.
2009. márc. 4. 11:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia, nekem is 3 hós a kislányom, és elég nagy még a hasam, remélem nyárra kisebb lesz. :)
2009. márc. 4. 11:32
 4/8 A kérdező kommentje:

Hu, hát köszike...császároztak, szóval hasra még egy ideig nem merek...

azért is kérdeztem, mert sokan megszólnak, meg hogy menjek el orvoshoz vele, ami szerintem fölös.

A másik meg, hogy nekem tök kemény a hasam és nem lötyög egyáltalán. Nektek?

2009. márc. 4. 11:34
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Nekem szülés után kb. 3-4 héttel már lapos volt a hasam, de én az első néhány hétben hasleszorítós bugyit hordtam nappal.
2009. márc. 4. 13:37
 6/8 anonim ***** válasza:
86%

Én épp három hónapja szültem, a hasam már lapos, de a bőröm nem olyan feszes, mint baba előtt volt, úgy nézek ki, mintha úszógumim lenne, közben meg az nem is háj, hanem bőr.

Nagyon bízom benne, hogy valamennyire még visszahúzódik, bár nem olyan vészes és ezek szerint még így is szerencsésnek számíthatok.

Pedig sokat híztam, baba előtti cigilerakással együtt 25 kg-mal voltam több szülés előtt, mint általában, szüléssel 11 kg ment le és már akkor is alig volt pocakom, amikor hazajöttünk a kórházból. Szóval szerintem ez inkább testalkat és szerencse kérdése. Sajnos tejem nem volt, nincs, így már két hónapja elkezdtem tornázni és lecsusszant rólam még 12 kg és most tartok ott, hogy a régi ruháimat hordom és felöltözve ugyanolyan lapos a hasam, mint régen. Csak mondom, maradt egy kis felesleges bőr...

2009. márc. 4. 14:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem decemberben csaszaroztak,es nekem is van hasam az en dokim azt mondta h kell is tornazni,h a heg korul az izmok ne ragadjanak le...sajnos nekem is keves idom van ra...de szerintem par hasizom gyakorlatot nyugodtan csinalhatsz te is...persze nem kell rogton 50el kezdeni.Gratulalok!
2009. márc. 4. 15:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat! Akkor majd tornára fel:D
2009. márc. 5. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!