Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi pénzt adjak a nőgyógyás...

Mennyi pénzt adjak a nőgyógyásznak?

Figyelt kérdés

Amikor felkértem a szülés levezetésére, nem mondott konkrét összeget. Rendelésenként 3.500Ft-ot szokott kérni. Én 35.000Ft-ra gondoltam, de most elbizonytalanodtam. Ugyanis megtudtam, hogy a kórház többi orvosának mind van kikötött tarifája, ami 60-100ezer. Ennyit viszont nem engedhetünk meg magunknak.

Ti mit gondoltok?

2009. márc. 3. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Untig eleg neki a 35000 Ft. Hiszen megkerdezted tole, hogy mennyibe kerul a szules, es o nem fiz arral dolgozik. Akkor?

A tobbi orvossal te miert foglalkozol, akiknek megvan a fix tarifajuk, te nem hozzajuk jarsz.

Igy sem lesz 2 filler, ha osszeszamolod mennyit odaadsz neki a 9 honap alatt.

De, meg 35000 Ft-ot sem kellene adnod, eleg lenne kevesebb is.

Azokkal pedig egyaltalan nem foglalkozzal, akik nagyon jol allnak anyagilag, es par szaz ezer Ft meg se kottyan nekik!

2009. márc. 3. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem beszéltetek meg konkrétan semmit, akkor nyugodtan adj amennyit jónak látsz. Ha nem látod jónak, akkor meg ne adj semmit se. Én 3 éve 30.000 Ft-ot adtam a dokinak, mert nem volt több pénzünk, bár szívem szerint egyáltalán nem adtam volna, mert nem érdemelte meg.
2009. márc. 3. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Az a bevett szokás,hogy a vizsgálatra kért összeg 10-szerese a szülés ára. Úgyhogy böven elég a 35. Ne is izgasd magad emiatt.
2009. márc. 3. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:
62%

szia. én decemberben szültem. mi 40000 adtunk, igaz, nem sajnáltam tőle, mert nagyon rendes volt. és Ő vizsgálatonként 10000-t kért!!!!!! csak hát mi sem tehettük meg, hogy többet adjunk. ezt is éppenhogy.... és ugyanolyan rendes volt utánna is. úgyhogy nyugi....

azért azt még hozzátenném, hogy szívem szerint adtam volna többet is, de hát miből???? meg amúgy is, már inkább a gyerekemre költöm... :)

2009. márc. 3. 21:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Az én dokim 8000/hó vizsgálat.És én sem adok majd 40000-ft-nál többet.sajna nem engedhetjük meg magunknak.Ö se mondott árat.Szerintem böven elég amit szánsz rá!Szép babavárást-25-heteske
2009. márc. 4. 09:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég neki annyi, hisz végig fizettél 3500-/alkalom!
2009. márc. 4. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!