Ma reggel fehér, nagy mennyiségű, nyálkás folyásom volt. Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Először igen meglepődtem, mert fizikailag olyan érzésem volt, mikor még menstruáltam és olyan nyálkás, darabossan jött a menstruációs váladék.
De ez fehér színű volt. A C értékem: 2111, egy ujjnyira nyitva vagyok és ekkor már nincs nyákdugóm. Jah, a legfontosabb. 37.hetes terhes vagyok.
Nem görcsölök, nem fáj a pocakom.
2009. márc. 3. 10:11
1/2 anonim válasza:
De ez valószínű a nyákdugó volt! Én is nyitva voltam már egy ujjnyira régen mikor kijött! Én is menstruácis görcsöt éreztem előtte! Kérdezz rá orvosnál, hogy van-e teendő mert ez is mindenkinél máshogy van! Barátnőmnek szülés előtt 1,5héttel jött ki a nyákdugó én pedig még aznap megszültem! Beszélj orvossal! Sok sikert a szülésnél!:)
2/2 A kérdező kommentje:
Húh, okés. De izgulok!!! :)
2009. márc. 3. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!