Programozott császárra várók?
Én Kecskeméten szülök.
Van már egy 7 éves Lányunk,és egy 5 éves Fiunk,Ők hozzájuk érkezik egy kis Öcsi! :)
Most a Nyirády Tamásnál fogok,de az előző kettőt a Tankó Főorvos úrnál szültem.
Miért? :)
Akkor már nálatok volt egy vegyes páros, de jó :-)
Nagyon örültek a fiúk, főleg amikor a 4D után már "kézzelfoghatóvá" vált az új kisember! Most meg már türelmetlenek :-)
Majd írj holnap, nálad mi volt a dokinál.
tegnap 19:10 vagyok
Az jó,hogy egyre több rosszul sikerült érzéstelenítés van.:( Nekem,azt mondták,hogy azért nem sikerült,mert túl kicsi a csigolyák közötti rés.A következő császárig sem fognak megnőni.....Szóval még nem jön a tesó,de emiatt,azért kicsit aggódok rlőre is.Sokan azt mondják,hogy a császár semmi,a hüvelyi szüléshez képest.Nincs összehasonlítási alapom,de ezt pedig csak az mondhatja,aki egy ilyen műtétet nem élt át.Ez nem könnyű dolog,nem is irigylésre való.Sajnos tudod miről van szó.:(
Gratulálok a babához!
Ha túl leszel rajta,azért jó lenne,ha jelentkeznél.
Legjobbakat kívánom addig is!
20hónapos kisfiú anyukája
tegnap 19:39 vagyok:
Megvolt az orvoslátogatás, 11-én, szerdán töltöm a 38. hetet, és azon a héten még meg lesz a babácskánk :-)))
Várom a híreket! :-)
Én meg pont péntek 13-án gondolkodom, és a férjem óckodik. Itt 3 nap a bentlét császárnál, így hétvégén jöhetnek a gyerkőcök látogatni, hétfőn (ha nem sárgul be a picúr) meg jövünk haza, nyugiban otthon eltölthetjük az első órákat, míg ők suliban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!