Motherlove gátregenerálóról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 15. 08:41
1/3 anonim válasza:
Én csak a Motherlove tejserkentőjét és a mellbimbókenőcsét használtam, de mindkettő jó volt.
2/3 anonim válasza:
Ha a sprayre gondolsz en hasznaltam. Szerintem semmit sem ert, felesleges penzkidobas volt, raadasul eleg draga. Fujogathattam en mikor csak alkalmam adodott ra, de ugyanugy fajt, 5. heten tudtam rendesen leulni. Viszont az Aloe First-rol sok jot hallottam, de ahhoz nem volt szerencsem.
3/3 anonim válasza:
kicsit megkésve válaszolok, de nekem nagyon bevált! csak azt bánom, hogy a kórházba nem vittem magammal, csak akkor vettem, amikor már itthon voltunk. szinte teljesen elmúlt a fájdalom, nagyon gyorsan használt, én imádtam. kicsi az üveg, de rengeteget fújkáltam belőle, és még mindig félig van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!