Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyasagi Irorszagban Mikor...

Anyasagi Irorszagban Mikor vagyok jogosult az irorszagi anyasagi segelyre?

Figyelt kérdés
6 honapos pocaklakoval haza kell koltoznom, kapom e vajon, ha nem Irorszagban fogok tovabb elni, hanem itthon? Hova fordulhatnek segitsegert, hogy 100%-ra megbizonyosodhassak rola? Evek ota itt dolgozom, ezert otthon semmire sem leszek jogosult.
2011. ápr. 8. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj be a korzeti Social Welfare Office-ba, ott kell erdeklodni. De ha tobb mint 2 evet itt dolgoztal full timeba akkor tuti jar a 6 honap maternity benefit 262 euro. Amugy hol vagy helyileg? Es mikor kene hazamenned? Otthon akarsz mar szulni?
2011. ápr. 9. 11:26
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia, koszi, h valaszoltal.

A kerdesem egyenlore meg csak elmeleti. Mar regota szeretnek babat, de eddig a korulmenyek nem engedtek. Most sem a legoptimalisabb, de belegondoltam, h sose lesz jobb.

Ugy szeretnem, h most osszehozni a babat, mert oktoberig van itt munkank. Akkor kb 6 honapos lennek. Sajnos mindenkepp haza kell mennunk, mert mindkettonknek csak addig lesz munkaja. De ha otthon megint nekiallok munkat keresni, akkor megint csak tolodik. Es en mar most szeretnem, nem akarok tovabb varni.

Egyebkent Kerry megyeben vagyunk.

Veled mi a helyzet? hol elsz?

2011. ápr. 9. 15:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi Corkban elunk, 38 hetes vagyok masodik babammal, az elso is itt szuletett, 6 eve vagyok kint. Ha barmi kerdesed van myugodtan irj, es ha tudok segitek, elegge jartas vagyok a dolgogban.

Szep napot.

2011. ápr. 10. 09:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Szia utolso valaszolo. Mar megvan a babad. Mi lett, kifiu/kislany?

Mar en is pocakos vagyok, igaz meg csak 11 hetes.

Sok boldog orat kivanok Nektek

2011. jún. 22. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!