Lehet-e előre kérni az orvostól hogy császár metszéssel szüljek, vagy ezt nem lehet?
Lehet, de orvosa és kórháza válogatja. Ha indokolt, pl betegség vagy mert az első nehezen született, akkor könnyebben rááll az orvos. Vannak kórházak, ahol utálják a programozott császárt, pl Szent Imre, ők a természetes szülés hívei.
Ha első babád, akkor nehezebben vállalják el és meg is értem.
Ez csak is az orvostól függ!
Van amelyik simán bele megy és van aki teljesen elzárkózik a kéréstől!
Az én orvosom az elsők közé tartozik!
Ahogy előttem is írták,orvos függő.
Annyival kiegészíteném,hogy pénztárca függő is
nagyon-nagyon.
Szóval készüljetek anyagilag.(nem minden orvos pénzéhes,de akkor is többe kerül,de szerintem ezt te is tudod.)Volt egy ismerősöm,nem tudta meg fizetni,végül csak császár lett,de majdnem 1 napot vajúdott.(8 éves a fia,nem akar másikat).Egy jó barátnőmnek volt pénze,ő egyáltalán nem vajúdott és tervezik(ugyanígy) a második babát is.Csak összehasonlításként írtam le,mert sajnos törvényileg nem lehet választani a császárt,ellentétben az otthon szüléssel(az nem kerül annyiba az államnak,de ebbe nem megyek bele)
Szép napot!
Orvos és kórházfüggő.
Miért szeretnél császárral szülni? Én azzal szültem (nem önszántamból), ami akkor ott könnyebnek tűnik, de utána a felépülés lassabb és problémás is lehet.
Én a természetes szülés híve vagyok, de szerintem minden nőnek joga van eldönteni, hogyan szüljön.
Egyébként nem minden orvosnál kerül sokkal többe a császár, az enyémnél 70.000 a normál szülés és 90 a császár, bár ő programozottat csak indokolt esetben vállal.
Első voltam.
Szia!
A császár gyakorlatilag a szülészeten egy nagy hasi műtét. Sokkal több kockázata lehet, mintha természetes úton szülnél. Engem az zavart, hogy nehezen mozogtam utána ezért nehezebben is láttam el a babámat főleg a felkelés lefekvés volt rossz. Én császáros voltam mert gyengék voltak a fájásaim de nagyon szerettem volna természetesen szülni. és még most is érzem ha időjárás változás van. (4 és fél hónapja szültem). Persze ki lehet bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!