Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet-e előre kérni az orvostó...

Lehet-e előre kérni az orvostól hogy császár metszéssel szüljek, vagy ezt nem lehet?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 17:53
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Lehet, de orvosa és kórháza válogatja. Ha indokolt, pl betegség vagy mert az első nehezen született, akkor könnyebben rááll az orvos. Vannak kórházak, ahol utálják a programozott császárt, pl Szent Imre, ők a természetes szülés hívei.

Ha első babád, akkor nehezebben vállalják el és meg is értem.

2011. ápr. 8. 18:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak is az orvostól függ!

Van amelyik simán bele megy és van aki teljesen elzárkózik a kéréstől!

Az én orvosom az elsők közé tartozik!

2011. ápr. 8. 18:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy előttem is írták,orvos függő.

Annyival kiegészíteném,hogy pénztárca függő is

nagyon-nagyon.

Szóval készüljetek anyagilag.(nem minden orvos pénzéhes,de akkor is többe kerül,de szerintem ezt te is tudod.)Volt egy ismerősöm,nem tudta meg fizetni,végül csak császár lett,de majdnem 1 napot vajúdott.(8 éves a fia,nem akar másikat).Egy jó barátnőmnek volt pénze,ő egyáltalán nem vajúdott és tervezik(ugyanígy) a második babát is.Csak összehasonlításként írtam le,mert sajnos törvényileg nem lehet választani a császárt,ellentétben az otthon szüléssel(az nem kerül annyiba az államnak,de ebbe nem megyek bele)

Szép napot!

2011. ápr. 8. 18:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Orvos és kórházfüggő.

Miért szeretnél császárral szülni? Én azzal szültem (nem önszántamból), ami akkor ott könnyebnek tűnik, de utána a felépülés lassabb és problémás is lehet.

2011. ápr. 8. 18:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én a természetes szülés híve vagyok, de szerintem minden nőnek joga van eldönteni, hogyan szüljön.

Egyébként nem minden orvosnál kerül sokkal többe a császár, az enyémnél 70.000 a normál szülés és 90 a császár, bár ő programozottat csak indokolt esetben vállal.

Első voltam.

2011. ápr. 8. 18:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
80000-ért volt indokolt császárom.
2011. ápr. 8. 20:02
 7/9 A kérdező kommentje:
hát nekem ez lenne az első,természetes módon azért nem nagyon szeretnék mert arról több rosszat hallottam,anyukám maradandó károsodásokat szenvedett,ő is a császárt javasolja,de nem tudom hogy a császárnak mik lehetnek a következményei,vagy sokkal tovább tart a felépülés?
2011. ápr. 9. 10:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

A császár gyakorlatilag a szülészeten egy nagy hasi műtét. Sokkal több kockázata lehet, mintha természetes úton szülnél. Engem az zavart, hogy nehezen mozogtam utána ezért nehezebben is láttam el a babámat főleg a felkelés lefekvés volt rossz. Én császáros voltam mert gyengék voltak a fájásaim de nagyon szerettem volna természetesen szülni. és még most is érzem ha időjárás változás van. (4 és fél hónapja szültem). Persze ki lehet bírni.

2011. ápr. 9. 11:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget:)nagyon hasznos volt
2011. ápr. 9. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!