Megkaptátok az Aegon Biztosítótól a mesekönyvet? Bőv. Lent
Én sem kaptam meg, viszont tutira hetente hívnak, hogy mikor ejthetjük meg a találkozót, amit Én (???) aláírtam.
Úgy adják elő, mintha ez kötelező lenne, hóóót ideg vagyok már tőlük.bocs, ez nem ide tartozik.
Sziasztok!
Jó ideges lettem! Bemásolom a válaszukat, amit nem hagytam annyiba természetesen:
"Az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt-nek sajnos nincsen semmilyen Disney mesekönyv ajándéka, és olyan akciója sem, amiben ilyet ígértünk volna. Sajnálom, ha esetleg a nővér rosszul tájékoztatta Önt, vagy téves információkat kapott. Mi a Bonita Kft. kórházi ajándékcsomagjában helyeztünk el egy baba lázfigyelő-kártyát ajándékba az édesanyáknak, remélem ezt megtalálta a csomagban."
Erre visszaírtam, h honnan tudták meg, h mikor született a lányom, hol, honnan van meg a telszámom, miért kerestek meg baba életbiztosítással kapcsolatban, és miért járt így több anyuka. A lázmérőjükről is megírtam a véleményem, mikor 39,6 fokos láza volt a kislányomnak, akkor 37 fokot mutatott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!