Hogyan vészeljem át a kórházi napokat a második babával?

Nem akarlak megijeszteni, de nagyon nehéz! :-(
Az én kislányom is 20 hónapos volt a Hugica születésénél, és engem is nagyon megviselt! A kórház előtt még nem töltöttünk időt egymástól távol, és ráadásul még szopizik is a drága...!
Szerencsére nálunk viszonylag "könnyen" ment. Egyszer jött be látogatni, de inkább úgy láttuk jónak, hogy ha majd csak otthon találkozunk! Felkavarja lelkileg, és csak összezavarodik!
Én is tiszta beteg voltam, hogy mi lesz, de nagyon ügyesen kezelte a helyzetet! Elfogadta, hogy nem vagyok otthon, sokszor mondogatták neki, hogy anya a kórházban van, és majd a Pici Babával jön haza, és ezt megértette, elfogata.
Beszélj neki sokat, hogy születik majd egy pici baba, és nem leszel otthon pár napig, és majd együtt érkeztek. Vond be a készülődésbe, pakolásba!
Szerintem a kórházi látogatást meg ne erőltessétek, többet árt, mint használ! Lelkileg is megrázó, és a körülmények se "családcentrikusak"!
Kitartást, és boldog babavárást!

Szia!
Nálunk is ez volt.
Szerintem jobb ha nem megy be majd a kórházba amig te bennn vagy, mert ha ők mennek haza, mindketten sirni fogtok, ha meg látjátok is egymást sirni még rosszabb.
Ö igy nagyobb izgalommal fog várni otthon, Te meg majd magadba pityeregsz egy kicsit a kórházba.
De egyébként az új baba annyi idödet le fogja kötni, hogy gondolkodni se fogsz rajta csak este :-D
Kitartást, gyorsan elmegy az a 4 nap!!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!