Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sokáig tart a beöntés?

Sokáig tart a beöntés?

Figyelt kérdés
2009. febr. 27. 17:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
pár perc csak össze kell szoritani ahogy öntik be a vizet.nade utána fél órát a rötyin fogsz ülni..
2009. febr. 27. 17:03
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kb fél perc volt, 3 hete szültem. Sokkal rosszabra számítottam, ne félj tőle, csak egy kis szorító érzés lesz az alhasadban. Azután valóban vissza kell tartani, amíg tudod, utána irány a wc :)
2009. febr. 27. 17:06
 3/11 A kérdező kommentje:
oké köszönöm szépen
2009. febr. 27. 17:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Pár pillanat, amíg befolyik a víz, utána az a jó, ha minél tovább bennt tartod.

Én rutinos vagyok (régen egy vizsgálatsorozat miatt sok beöntést kaptam) , hamar "elrendeztem"

De eleinte lehet eltart fél órát, mire kitisztulsz.

Én is rettegtem az első előtt, de egyáltalán nem olyan vészes..

2009. febr. 27. 17:42
 5/11 anonim ***** válasza:
Én kúpot kaptam. Székesfehérváron szültem 7,5 hónapja
2009. febr. 27. 23:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy megúszod. Én is tartottam tőle, aztán amikor elfolyt a magzatvíz, brutális hasmenés tört rám, így a beöntésre már nem volt szükség! Állítólag a szervezet megtisztítja önmagát. (legalábbis sok esetben)
2009. febr. 28. 09:32
 7/11 anonim válasza:

Tényleg csak néhány perc,és kellemes érzés.Akinek (de sztem a szülésnél nincs ilyen) nagy mennyiségű vizadagokat juttatnak be,ott lehet esetleg kisebb-nagyobb hascsikarás,de ez a wc után elmúlik.

[link]

2009. márc. 8. 21:47
 8/11 anonim ***** válasza:
66%

Mindent elolvasok már szép lassan,tényleg jó jó előre felkészülni mindenből.Egyébként egyre jobban rámtör a frász a szüléssel kapcsolatban,pedig még jó pár évem van addig.

Én egész biztos,hogy majd otthon fogok szülni(remélem addig lecserélik a szülésorvos gárdát is:P),mert anyum ápolónő ismeri az egész kórház,úgyhogy én csak neki fogom engedni,hogy beadja a beöntést:DAmikor én születtem is,ő volt a doki asszisztense,kötötte magának az infúziót,adta a szikétXD,kemény cumamim van:D

2009. márc. 24. 16:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Maga a tartályos beöntés - amit a kórházban szülés előtt vagy műtétek előtt adnak, legföljebb, ha öt percig tart. Ennyi idő kell ugyanis, hogy gravitációs úton a végbélampullába csorogjon a beöntőfolyadék. Utána az egész kikakálás legföljebb, ha 10-15percig. Érdemes a kagyló közelében lenni, mert nem biztos, hogy másodlagos, harmadlagos székelési inger nem lép majd még föl. A beöntés előtt érdemes a végbél zárógyűrűit masszázzsal, mélylégzéses-nyomás technikával lazítani. És síkosító-síkosító-síkosító...!
2009. nov. 3. 10:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Azért az a beöntőcső nem karvastagságú, hogy ennyire kellene síkosítani. Olyan vékony, hogy ha nem szorítod össze, simán felcsusszan, alig veszed észre.
2010. nov. 11. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!