Másnak is fáj a szeretkezés?
Mi a problémád? Hüvelyszárazság? Méh fájdalom?
Mert ha a hüvelyszárazság miatt fáj, akkor használj valami normális síkosítót, és úgy jobb lesz.
Ha a méhed fáj, akkor viszont menj el dokihoz, mert méhgyulladás is elő szokott fordulni szülés után.
Tegnap lett 5 hetes a lányom, és tegnap szeretkeztünk először. De nekem nem fájt. Sőt! Ugyanolyan jó volt, mint előtte. Az elején kicsit érzékeny voltam a behatolásnál, olyan volt, mintha újra elveszítettem volna a szüzességemet. De utána fantasztikus volt!
Mondjuk síkosítóval csináltuk, mert biztos, ami biztos. De az első pár percet leszámítva nekem tényleg nagyon jó volt.
Köszönöm a válaszokat.
Nem félek tőle már a 2.kisbabám. A lányom császárral született utánna nem is volt semmi gond.7 év után született a kisfiam,mint írtam ő természetes úton.Száraz vagyok nagyon,mi is próbáltuk síkosítóval,de nem az a probléma,hanem a behatoláskor,mintha egy nagyon erős gyűrű lenne bennem ami a behatolást sem engedi.Nem tudom mennyire érthető így leírva,de az a gond,hogy különösen a gát sebnél,ha csak simogatás van már akkor is feszít ég,érdekes érzés mintha elvesztette volna a rugalmasságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!