A szülés a legfájdalmasabb dolog amit valaha éreztetek?
Milyen fájdalomhoz hasonlítható a szülési fájdalom erőssége, vagy még sosem fájt semmitek ennyire? Mire számíthatok, kicsit félek.
38 hetes
igaz, hogy nagyon, de nagyon fáj, de minden pénzt és fájdalmat megér! Egyik legfájóbb, de legszebb napod lesz az életedben, amire mindig boldogan gondolsz vissza..:)
én 7,5 hónapja szültem, nehéz szülés volt. 4280g és 58 cm-es kisfiút, természetes úton közel 13 óra alatt, de megérte! imádnivaló! amikor megszületik, felemeli a kis buksiját és belenéz a mellkasodon a szemedbe, halványan rád mosolyodik, meg a párodra (ha bent lesz), te mindent el fogsz felejteni abban a pillanatban! sosem hittem volna, de így van. fogalmam sincsen már, hogy az mennyire fájt, csak az rémlik, hogy eléggé. de legszívesebben már ma bemennék újra szülni, csakhogy legyen ismét egy manóm!:) kitartást! és ne aggódj!
Köszönöm mindenkinek a választ és a bíztatást. Próbálok pozitívan gondolkodni, és csak arra gondolni, hogy láthassam a kisbabám, csak tényleg igaz, hogy az ember fél az ismeretlentől.
Valaki kérdezte hogy mire vagyok kiírva és én is pont március 11-re, szóval ha minden igaz még van egy pici időm, addig erősítem magamban a pozitív gondolatokat.
Izgulni előre kár, ráérsz majd ott, habár ott már nem lesz rá módod. Hazugság lenne azt mondani, hogy nem fáj, nekem rettenetesen fájt, de van olyan, aki könnyen szül.
Volt egyszer egy szájszebészeti műtétem, álkapoccsontot kellett pótolni, mert a csontot kizabálta a ciszta. Amikor kiment a fájdalomcsillapító hatása, akkor az fájt úgy, mint a szülés. Gondoltam is rá, hogy ilyen fájdalmak mellett kár meg is szülhetnék.
Sok komolyabb betegség van, ami jobban is fáj szerintem.
A barátnőm most került be a kórházba, neki epegörcse volt, de azt mondják, hogy az sem jobb, ha a vesekőtől görcsöl valaki. Meg gondoljunk a rákosokra, akik mit szenvedhetnek.A szülésben az a jó, hogy kapok utána valakit, és ez a legcsodálatosabb dolog, amit az ember kaphat.
Nem!
Valóban kell sok-sok akaraterő és kitartás a vajúdás elviseléséhez, de én SOKKAL rosszabb fájdalomra számítottam.
Nekem a szülés utáni első két éjszaka volt a legrosszabb. Annyira fájtak a belső sebek (eléggé szétszakadtam), hogy az már tényleg fájdalom volt. De persze jó esetben ezzel nem kell számolnia az embernek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!