Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen indok kell ahhoz hogy...

Milyen indok kell ahhoz hogy megcsászározzanak?

Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 19:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

Szia!

Miért akarod, hogy császározzanak? Ha indokolt a császár, akkor nem kell indok...

Vagy csak te akarod?

Nekem az első gyerkőc császárral lett, és amit utánna kellett szenvedni a fájdalomtól, az a nem semmi!

A császárosok ezt jól tudják.

Én most kezdek kicsit "félni" a spontán szüléstől, de császárt nem szeretnék, ha minden rendben lessz!

2009. febr. 26. 19:22
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem doki függő is, amikről tudok, az a túl nagy a baba (térfogat aránytalanság, vagy hogy hívják szépen), baba belekakált a magzatvízbe, rossz helyen lévő köldökzsinor.

Hallottam már magas vérnyomás miatti császárról is.

2009. febr. 26. 20:09
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Szia!

Engem 12 óra szenvedés után császároztak meg.Az indok egyértelmű volt.Úgy hívják,hogy magas,egyenes állás,ami annyit jelent,hogy nem akart a manókám lejjebb menni,és persze a súlya miatt is.(4 kilóval született a kisfiam).Annyit még hozzá kell tenni,hogy délelőtt 9-kor elfolyt a magzatvíz,és délután fél kettőkor mondta a doki,hogy meg kell császározni,mert nem tudom megszülni természetes úton.Na utána a kínok kínját éltem át.Senkinek nem kívánom azt a fájdalmat és szenvedést,amit utána átéltem.Begyulladt asebem,kaptam valami bakteriális fertőzést,és teljesen a hat hetes kontrollra fort össze a hasam.Tehát el tudod képzelni.Tehát alapos indok kell a császározáshoz.És még annyi,hogy aki nagyon erős szemüveget használ,azt is császározzák alapból.Remélem tudtam segíteni,és világosabban látod,hogy mikor császároznak.

4 hónapos kisfiú anyukája

2009. febr. 26. 20:39
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Engem azért császároltak mert faros volt a kicsi és baj volt a köldökzsinoron keresztül áramlo oxigénnel.Meg volt a köldökzsinor szorulva.Szerencsére nem történt semmi baj és egésséges lett a kislányom.
2009. febr. 26. 20:40
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
Nekem faros volt a babám, első baba és kisfiú, valamint 4 kg fölötti. Bármennyire is elakartam kerülni, mindezek következtében császáros lett.
2009. febr. 27. 08:26
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

Az én kisfiam is első baba volt és faros. Ráadásul túlhordtam, és a főorvos szerint nem tudtam volna élve megszülni.

Így lett volna kedd reggel programozott császárom, de mivel előtte nap leesett a baba szívhangja, ezért SOS császár lett. 13 napot hordtam túl.

2009. febr. 27. 08:32
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
szia! én 10 órát vajudtam amikor közölték hogy túl gyengék a fájások, ettől függetlenül majd összeestem, és megcsászároztak, hidd el inkább vajudnék 24órán keresztül mitsem mégegyeszer császározzanak........borzalmas
2009. febr. 27. 10:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem 2 vetélés után, 11 nap túlhordással,fájások nélkül,szűk 1 ujjnyi méhszájjal,meconiumos mvízzel lett császár.
2009. febr. 27. 11:20
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
Nekem a kiírt napomon elment reggel a nyákdugóm, délutánra belázasodtam, a doki adott beutalót a kórházba. Ott már 38.8 volt a lázam, kicsim szívhangja sem volt túl jó a láz miatt. Ja és magas vérnyomásom is volt, az is felszökött az egekbe a láztól. Levitték a lázat, a szívhang nem állt teljesen helyre (tachycard volt), úgyhogy császár lett belőle. De valószínű, hogy a magas vérnyomás miatt egyébként is az lett volna.
2009. febr. 27. 13:22
 10/12 anonim ***** válasza:
83%
Nekem a méhlepény vált le idő előtt-azonnal vittek műteni.Szerencsére megúsztuk egészségesen a dolgot-pár baba sajnos ilyen esetekben nem éli túl a lepényleválást..
2009. febr. 27. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!