Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vetélés (8hetesen) után mikor...

Vetélés (8hetesen) után mikor estél teherbe? 6hét után egyből összejött? És minden rendben volt?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi aki vetélés után egyből teherbe esett(6hét)minden rendben volt-e a terhesség alatt.Nagyon szeretnénk újból próbálkozni,csak szeretnék hasonló tapasztalatokat hallani.ELÖRE IS KÖSZÖNÖM***
2009. febr. 26. 17:12
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
8-10 hetes terhes voltam (nem tudom pontosan), mikor az embrióm elhalt. 6 hét után megvolt a kontroll és utána egyből teherbe estem. Minden rendben volt, csak kicsit jobban stresszeltem magam, ma már 6 hónapos gyönyörű, egészséges kisfiam van! Egy ismerősöm mesélte, hogy sok ismerőse vetélés után egyből teherbe esett és mindnek problémamentes terhessége és egészséges babája lett. Állítólag első babánál azért nagy a vetélés/elhalás száma, mert a szervezetben felgyülemlett mérgeket a baba magába szívja. Így a következőnél úgymond tiszta lappal indul a szervezet.
2009. febr. 26. 17:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem áprilisban volt spontán vetélésem, amit a kórházban "fejeztek be". :-(

Májusban megjött a málnám, és egyből meg is fogant a Kismanóm! :-)

Nagyon paráztam a 12 hetes UH-ig, de minden rendben volt!

Azóta megszületett a Minimanónk és minden rendben volt! :-)

2009. febr. 27. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!