Mi szamit valasztott szulesznonek? Az en dokim megadott egy telefonszamot, hogy ezzel a szulesznovel szokott egyutt dolgozni. Vegul is akkor nem en valasztottam? !
Attól,h ő ajánlotta,nem vagy köteles őt választani,amennyi-
ben nem szimpi.Nekem is a fogadott dokim adta oda annak a szülésznőnek a számát,akivel általában dolgozni szokott.
Mi az első találkozástól megértettük egymást,nagyon jó választás volt!Talán annyiból szerencsés,ha minden passzol
és őt fogadod fel,h ők már fél szavakból is értik egymást,
és így sokkal jobban tudnak neked segíteni.2 gyerekes anyuka
nem adta, hanem ajanlotta. attol meg valaszthatsz mast, de erdemes azt, akit a dokid ajanlott, hiszen vele tud jol egyutt dolgozni.
ettol meg nem o a valasztott szulesznod, valasztott szulesznod akkor lesz, ha felhivod, es mondod, hogy szeretned, hogy o vezetne le a szulest (altalaban 20-30 ezer a tarifa). en nem bantam meg, hogy van, bar meg nem szultem, mar most sokat segit, o csinalja a CTG-t, barmikor barmivel fordulhatok hozza, megnezi a dolgokat.. amikor beteg volt, akkor egy ugyeletes nőci "rendezte" le a CTG-m, meg se nezte milyen, be se kotott rendesen, meg nem kb 1 ora mulva jott levenni a ctgt, es ujabb fel ora volt, mire visszakaptam a kiskonyvem (jó, biztos elfoglalt volt, de akkoris)
szuleskor nagyon fontos, hogy ertsen hozza, ha ugyes, akkor pl. nem kell, hogy "vágjanak", sok orvos panaszkodik arra, hogy a szuleszno vagy tul hamar szól, vagy tul keson, ha ossze tudnak dolgozni, az sokat jelent.
szóval en ugy dontottem, hogy a dokim kap kicsit kevesebbet, és lesz szuleszno (igy penzugyileg ugyanott vagyok), és nem bantam meg abszolut, és nem is fogom.
(en mondjuk a szomszed kismamat kerdeztem meg, hogy ki volt a szulesznoje, mondtam a dokinak, hogy kit akarok, mondta, hogy honnan tudtam, hogy o a legjobb :)) aztan dokit kellett valtanom, és az uj doki is ot ajanlotta, szóval szerencsém volt.. érdemes amugy "lenyomozni" a szulesznot, tenyleg, mert o lesz ott, amikor vajudsz, amikor indulsz a korhazba, akkor o is megy, ha nincs benn, o fog intezkedni, utana torodni veled, stb.. fontos, hogy neked is tetszen, te is bizz benne, ne csak a dokid)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!