Ugyan még hátra van egy kis idő, de érdekelne, hogy szülés után a látogatás hogy zajlik? Ha ott van veled a pici bemehet a család a kórterembe vagy Te mész ki? Addig ki vigyáz a picire? Stb. ,
Figyelt kérdés
Rég szültem,majd 17éve.Most 18hetes kismama vagyok.A közelembe nincs olyan aki tudná,sajnos.Védönőhöz csak 2hét múlva megyek,hogy meg tudjam kérdezni.Köszönöm a válaszokat!2009. febr. 25. 22:00
11/13 anonim válasza:
Ahol én szültem 9 éve és fogok nemsokára, ott egyáltalán nem lehet bemenni, van egy ajtó, meg üvegfal és max.kiskocsiban oda lehet tolni a gyerkőcöt.
Ha kimegy valaki látogatót fogadni, akkor meg betolja addig a csecsemősrészlegre.
12/13 anonim válasza:
A Szt.István khzban egész nap bejöhetnek a látogatók,a babák is kint vannak a nap 24 órájában.Még nem hallottam,h ebből gond lett volna(akár egy baba is megbetegedett volna)Ez a khz bababarát,ezért nem is igen lehet még éjszakára sem leadni a babákat(ebből következik,h kicsi a csecsemő-részleg,hely és lehetőség sincs,h ott mutassák meg a babákat),ezért ez az anyukák "feladata".Ha nem akarod,h bemenjen vmelyik hozzátartozód a kórterembe,akkor kitolhatod a folyosóra(de ez azért értelmetlen,mert a többi anyukához bemennek)A másik lehetőség,h 1 személyes szobába mész(ami itt kb.10000 ft/nap)
13/13 anonim válasza:
Kórháza válogatja.
Én Győrben szültem, ott egész nap bárki bejöhetett, velem volt a baba. Igaz én egyágyasban voltam, így nem zavartunk senkit, de szerintem zavaró, ha többen vannak, és bármikor bárki bemehet...
Ha többet vagytok, a babára addig a szomszéd ránéz, vagy leadod a csecsemős nővérnek, vigyáz rá amíg fürdesz, vagy elmész valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!