Két hetes császáros heg szét tud válni? Vagy pusztán azért fáj, mert gyógyul?
Fáj a pocakom alja ahogy lépek,olyan izomszerű fájdalom. Megnéztem a hegem,és ki van pirosodva,olyan mintha szét lenne egy kis helyen nyílva,mint egy friss vágás,olyan,de nem váladékozik.
Inkább akkor érzem,h fájogat,ha lépkedek,de csak az egyik oldalon. Mitől lehet ez? Aggódnom kellene? Irány a doki,vagy ez természetes?
Köszi a válaszokat.
Én császár után 3 héttel hittem azt, hogy a sebem fáj nagyon, de aztán pár nap alatt kiderült, hogy nem az fájt, hanem az ahogy húzódott vissza a pocakom (pedig alig maradt!), feszültek az izmok, és ezt a fájdalmat a sebre fogtam.
Két héttel a császár után még lehet normális, hogy azt érzed, hogy fáj. S ha nem váladékozik, akkor nem lehet nagy baj.
De ha bármilyen kételyed van, akkor irány a doki! Így neten keresztül nehéz megállapítani, mi lehet a gond!
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
És tényleg a jobb oldalamon van a csomó,és itt fáj!! A bőröm össze van ott húzva,van egy kitüremkedés.... :(
Akkor kicsit megnyugodtam. Köszi
Amúgy meg inkább estére kezd el fájni,gondolom addigra "fáradnak" el az izmok!
Köszi Nektek.
Szép napot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!