Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen epidurállal szülni?...

Milyen epidurállal szülni? Nem lehet érezni semmit?

Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 16:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem csak a vajúdásnál volt EDA-m, olyan érzés volt, mintha fátyolon keresztül érezném a fájásokat, közel sem voltak olyan intenzívek, viszont azt sem mondanám, hogy egyáltalán nem éreztem.

Kis adagokban kaptam, így pont akkor ment ki az utolsó hatása, amikor a kitoláshoz érkeztünk, így rendesen tudtam nyomni. 3.-ra már kint is volt a babó.

2009. febr. 24. 16:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szuper!!

Én is azzal szültem, semmit nem éreztem, a tolófájásoknál is csak feszítést. Kicsit bekábít, legalábbis én nagyon elálmosodtam tőle. Nagyon jó volt, 3,5 óra alatt megszületett a kislányom.

Hasonlóan könnyű szülést Neked!

5 hós kislány a anyukája

2009. febr. 24. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én tompítva éreztem a fájásokat. Hosszú vajúdás után nagy megkönnyebbülés volt, mikor végre beadták és elkezdett hatni. :)
2009. febr. 24. 17:18
 4/7 anonim ***** válasza:
33%

Sziasztok.

Én nem kértem epidurált, mert éberen akartam figyelni a folyamatokat. Második gyermekemet 1,5 ora alatt hoztam a világra és teljesen magamnál voltam. Az elsőnél nagyon kába, mert minden szart beadtak. ott 10 ora volt...

2009. febr. 24. 18:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is EDA-val szültem. Mikor hatott, akkor a fájásokat éreztem (olyan feszítő érzés volt), de nem fájt. Viszont mikor múlni kezdett a hatása az érzéstelenítésnek, akkor már nem adtak be újabb adagot, mert már jött a kitolás és ott jobb volt, hogy éreztem a fájdalmat, tudtam, mikor kell nyomni.
2009. febr. 24. 22:48
 6/7 anonim válasza:
100%
Szia.Én 30 órát szenvedtem és az utolsó 3-4 órába kértem epidurálist mert már nem birtam és nekem bevált,nem éreztem a fájásokat visszont az utolso 1-2 rába már nem adtak mert akkor nem érzed a tolo fájásokat és az nem jo állitolag.Ajánlom!
2009. febr. 25. 06:29
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat!
2009. febr. 25. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!