Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valaki leirná nekem nagyon...

Valaki leirná nekem nagyon pontosan hogy hogy szült az elejétöl a végéig kiváncsi vagyok hogy milyen?

Figyelt kérdés
Már én is szeretnék babát csak a körélmények nem engedik:(de kivi vok miylen a szülés elöre is kösi mindenkinek
2009. febr. 23. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha nem ir senki holnap leirom neked:-))))
2009. febr. 23. 16:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszke:D
2009. febr. 23. 16:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én úgy kaptam ezt a cikket, bár ez nem egy konkrét szülés, de érdekes lehet. Én 2 hét múlva szülök és nekem sokat segített.

2009. febr. 23. 17:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én szivesen leírnám neked, de nem félsz attól, hogy egyes történetek elrettentenek??? Az enyém ilyen lenne szerintem.

4 hetes anyuka

2009. febr. 23. 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha beirod a google.hu-ba ‘indexes babak szulestortenetek’ akkor ott sok anyuka elmeseli a szulese tortenetet elejetol a vegeig. Oda van irva a babak neve meg a korhaz is amibe szultm meg az is, hogy hany kilos lett a baba. Most probaltam megnyitni az oldalt de nagyon lassu en minden heten elolvasom oket mert mindig ujjak es ujjak irnak. Nem minden anyuka alatt van tortenet de nezz korul visszamenoleg 2008-ra ott sokat talasz. :)
2009. febr. 24. 10:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi olyan meghatóak hogy tuti elbögöm még rajta magam
2009. febr. 24. 12:35
 7/7 anonim válasza:
Szia.Szivesen leirnám,de szerintem elmenne a kedved töle.Röviden:30 órát szenvedtem ugyhogy inkább nem rémisztelek meg.Egy 4.hónapos kislány anyukája.
2009. febr. 25. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!