Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit jelent az, hogy még a...

Andika82 kérdése:

Mit jelent az, hogy még a passzív szakaszban megcsászároz?

Figyelt kérdés
Ma voltam dokinál. 37 hetes vagyok, hpv-s, és egy újnyira nyitva. Jövő héten kell visszamennem, ha addig nem indul meg aszülés, és ha már két uújnyira nyitva leszek, megcsászároz, még a passzív szakaszban. Császár a hpv miatt lesz, de akkor most nem hagynak vajudni?
2009. febr. 23. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez azt jelenti, hogy nem várja meg, míg magától megindul a vajúdás.
2009. febr. 23. 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Bocsi, hogy így bele kérdezek, de nagyon érdekel a dolog. Aki fertőzött HPV-vel az nem szülhet hüvelyi úton? Vagy hogy érted azt, hogy a HPV miatt lesz a császár?

Köszi előre is a választ.

21 heteske

2009. febr. 23. 15:40
 3/6 A kérdező kommentje:
A baba érdekében kell császár, hogy ne fertőződjön meg, még véletlenül sem. Nálunk egyik orvos sem enged rendesen szülni, ha az anya hpv-s. Elővigyázatosság.
2009. febr. 23. 16:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
engem engedtek természetesen szülni...igaz csak kivül volt nekem szemölcs..a babának nem lett semmi baja..sajn újra előjött és megint terhes vagyok,most másik dokihoz járok,nem tudom mi lesz
2009. febr. 23. 16:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Nekem el is múlott, de a vírus attól bennem van, hogy nincs tünetem. Ezért lesz császár
2009. febr. 23. 17:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Köszi a választ.

Azért kérdeztem, mert 18 hetes terhes vagyok. Mondtam az orvosnak, hogy csináljunk HPV tesztet, erre azt mondta, hogy felesleges, majd a szülés után megcsináljuk... Lehet, hogy fel kellene keresnem egy másik orvost is?

2009. febr. 23. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!