Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ajánlanátok a sote 2 n jó...

Ajánlanátok a sote 2 n jó szülésznőt?

Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Zsoldosné Kele Etelka. A LEGJOBB!!!! Júniusban szültem, a vége császár lett, de végig velem volt. Du. 14-kor járt le a műszakja, mikor hívtam, a Kislányom 00:54-kor lett meg. Bátorít, segít, nincsen láb alatt. Engem még az érzéstelenítésről is sikerült lebeszélnie. Nem híve az EDA-nak, de a döntés a Tiéd. A rengeteg szülés ellenére mindig feljött a másodikra, megnézett minden nap.

Szívből ajánlom!

2011. márc. 19. 16:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Tigyi Zsuzsa, a legjobb!!! Az utolsó hónapban többször hivott telefonon, hogy érzem magam. Reggel végzett a kórházban, este 8kor hivtam, hogy elment a magzatviz. Ahogy beértünk a kórházba, 5 perccel utána ő is ott volt. Végig segitett, olyan volt mintha a barátnőm lenne mellettem. Nem is tudom, mi lett volna, ha nem ő van velem a szülésnél.
2011. márc. 20. 09:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Szilassy Mónika, ahogy az előttem szólók, a legjobb!!!!!!!!!!!!

Ahogy hívták, ott volt, gyerekágyra is jött hozzám minden nap, nem szülnék másnál, és ha megint szülök, megint nála fogok. 1000% mellettem volt!nagyon jó szobába helyezett el, a gyerekágyon, így a gyerekágyas időszak is szuper volt, szuper szobatársakkal.ja, és én 17-én este 10 kor hívták fel,hogy szülök (már bent voltam 1 napja), és ő pár órával azelőtt ért haza a nyaralásból. A fiam rendeseű volt, megvárta :-)(mondtam is neki, míg a Móni nem jön haza, addig ki ne gyere! - már akkor hallgatott rám :-))

2011. márc. 25. 08:07
 4/4 anonim ***** válasza:
A Tigyi Zsuzsa tényleg jó szakmailag, de szerintem elég húzós az ára.(Nekem legalábbis az volt.)
2011. márc. 25. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!