Ajánlanátok a sote 2 n jó szülésznőt?
Zsoldosné Kele Etelka. A LEGJOBB!!!! Júniusban szültem, a vége császár lett, de végig velem volt. Du. 14-kor járt le a műszakja, mikor hívtam, a Kislányom 00:54-kor lett meg. Bátorít, segít, nincsen láb alatt. Engem még az érzéstelenítésről is sikerült lebeszélnie. Nem híve az EDA-nak, de a döntés a Tiéd. A rengeteg szülés ellenére mindig feljött a másodikra, megnézett minden nap.
Szívből ajánlom!
Szilassy Mónika, ahogy az előttem szólók, a legjobb!!!!!!!!!!!!
Ahogy hívták, ott volt, gyerekágyra is jött hozzám minden nap, nem szülnék másnál, és ha megint szülök, megint nála fogok. 1000% mellettem volt!nagyon jó szobába helyezett el, a gyerekágyon, így a gyerekágyas időszak is szuper volt, szuper szobatársakkal.ja, és én 17-én este 10 kor hívták fel,hogy szülök (már bent voltam 1 napja), és ő pár órával azelőtt ért haza a nyaralásból. A fiam rendeseű volt, megvárta :-)(mondtam is neki, míg a Móni nem jön haza, addig ki ne gyere! - már akkor hallgatott rám :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!