Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 27 hetes kismama vagyok, még...

27 hetes kismama vagyok, még nem fogadtam orvost. Lehet még fogadni? Miskolcon szeretnék szülni.

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy egy bizonyos idő után már nem vállalnak el az orvosok...
2009. febr. 22. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

én meg úgy tudom, hogy az utolsó pillanatban is fogadhatsz orvost.

Azért nem vállalja már mindenki, mert nem ismerik a terheséget, milyen volt, komplikációk, stb, és nem akarnak maguknak később bajt.

De 30 hetesen még simán kereshetsz dokit, hisz ott még 10 hét van vissza. ( elvileg :).)

2 gyerekes

2009. febr. 22. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom ott hogy van de Gyulán csak akkor lehet fogadott orvosod ha teljesen az elejétől ő figyel rád és kezel,pontosan azon okból mert nem tudja voltak-e előzmények a terhesség alatt,vagy valami amire neki figyelni kell,legalábbis a dokik ezt mondják,bár szerintem van benne egy kis anyagi is.
2009. febr. 22. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Én a 33.héten fogadtam/váltottam orvost. Szerintem ha találsz olyat, akiben 100%megbízol akkor a szülés előtt is kérheted.

Csak egy kérdés:

Ha eddig nem fogadtál, akkor most miért akarsz?

2009. febr. 22. 23:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Én a vége felé fogadtam orvost, mert úgy gondolom, hogy a terhesgondozásra bőven megfelelt a sima orvos is. Felesleges annyi pénzt kidobni.

De szülésre nem árt, ha van dokid. Én a végén fogadtam, és elvállalta. De felkérheted azt is, akihez jársz most, és az meg teljesen normális.

2009. febr. 23. 08:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Az első szülésem nagyon nehéz volt, és ezért szeretnék (még ha az utolsó pillanatban is, de) dokit fogadni, azt akinék először is szültem... ha Ő nincs, még mindig ott feküdnék a szülőszobán... :)
2009. febr. 24. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!