Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tegnap voltam először NST...

Tegnap voltam először NST vizsgálaton.36 hetes vagyok. Mit jelent a második diagramm?

Figyelt kérdés

Az első az a baba szívverése, azt tudom, de a második? Nem mondta a szülésznő. A szívverésnél nem baj, hogy néha felment 180 fölé is? Általában egyébként 140 és 160 között mozgott. A doki azt mondta: "jó lesz ez!"

A második érték 0 és 20 között mozog.Az jó?

2009. febr. 21. 10:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

szia, a második a fájásokat nézi,

az eredményed jó, gondolom akkor ment 180 fölé mikor mozgott:)

2009. febr. 21. 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondták NST-n minél jobban kileng a mutató, annál jobb. Ha mocorgott, rugkapált, annál jobban dobogott a szíve! Amikor túl szabályos volt, azt jelentette, hogy alszik és olyankor addig piszkálták míg fel nem ébredt.

A másik a méhösszehúzódásokat méri, de nekem nem volt bekapcsolva, csak amikor már a szülőszobán vajúdtam, így nem tudom milyen értékek között kell, hogy mozogjon.

2009. febr. 21. 10:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!
2009. febr. 21. 10:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
az nst-én, azt nézik, hogy a baba mozgásával összhangban van e szíve. egyértelmű, ha te is mozogsz, gyorsabban ver a szíved, ha pihensz, akkor nem. ezt nézik. meg, a méh reakcióját a mozgásra. minnél jobban mozog a baba, a méhösszehúzódások intenzívebbek. ez az nst lényege..:)
2009. febr. 21. 10:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Az előző válaszokhoz még annyit fűznék hozzá, hogy az igazi fájások 80-90 körül, fölött vannak.

Nekem is mindig alulról épphogy verte a 20-at. Még 42 hetesen is. :-(

2009. febr. 21. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!