Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az orgazmus vagy a sperma...

Az orgazmus vagy a sperma indítja be a szűlést?

Figyelt kérdés
2009. febr. 20. 13:56
 1/7 anonim ***** válasza:
A méhösszehúzódások. Amit inkább az orgazmus vált ki. De ezenkívül még számos más dolog is.
2009. febr. 20. 13:58
 2/7 A kérdező kommentje:

például micsoda még?

már nagyon szeretnék szülni

illetve császáros leszek

2009. febr. 20. 13:59
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

a sperma indítja be, mert oxitocint tartalmaz!!! nekem is bevált:)

veszélyeztetett voltam és a dokim csak a behatolástól tiltott el, nem pedig az orgazmustól!!!!!

2009. febr. 20. 14:22
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

huhh, itt némi kavar van.....

Az orgazmus során oxitocin termelődik a szervezetedben, ami méhösszehúzódást vált ki, ergo beindíthatja a szülést.

A sperma pedig nem oxitocint, hanem egy prostaglandin nevű vegyületet ( hormont ) tartalmaz, ami szintén beindíthatja a szülést ( mivel ha jól tudom, a méhszájra kent zselé is ezt tartalmazza, amit szülésindításra használnak)

Tehát nagyvonalakban csatlakozom az előttem szólókhoz. De! Fontos, mindkettő csak és kizárólag akkor indítja be a szülést ( kissé rásegít) ha már a szervezeted is megérett rá!!! ( hiszen akkor töménytelen mennyiségű koraszülés lenne a jóleső szex miatt :-)))

Vagyis ezzel csak segíteni tudod a természetet, beleavatkozni annak rendjébe kevésbbé lehet vel.

2009. febr. 20. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
hidd el hogy nem!Ez baromság !Ha elérkezik az idő akkor ugy is ki fog bujni a babucid!Mi is probálkoztunk mindennel de nem akart ,a végén inditás lett belőle és még ugy is 20 órát vajudtam!5 hónapos kiscsajszi anyukája
2009. febr. 20. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát én minden nap szexelek, forró vízben fürdök, és semmi!
2009. febr. 20. 16:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A spermától beindulhat, ha már amúgy is megérett a dolog. A spermában van olyan anyag, amit a szülés beindításához is adnak.
2009. febr. 21. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!