Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés óta képtelen vagyok a...

Szülés óta képtelen vagyok a szexre, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Császárral szültem 10 hónapja, tehát a hüvely állapota miatt nem lehet. Tudom, hogy hormonális oka is lehet, de ez már több annál. A férjem az elején nagyon magamra hagyott a picivel, ő új hobbikat talált, mialatt én félájultként kóvályogtam, aztán kb 7-8 hónap elteltével feltámadtak benne az atyai érzelmek, és most már ez a része rendben van, de közben véletlenül terhes lettem megint és ez nem tett jót a helyzetnek. Érzelmileg a padlóra küldött. Elég nehéz egy ilyen pici gyerek mellett, nem sokat tudok pihenni, és hát a testem...mintha nem is az enyém lenne, estére már semmilyen fizikai kontaktust nem kívánok, megmondom őszintén. Közben a férjemmel kikezdett vki, és az én drága férjem ezzel "fenyeget", ha nincs szex, meg fog csalni. Nagyon szomorú vagyok, bár tudom, hogy 10 hónap hosszú idő egy férfinak, de egyszerűen képtelen vagyok lefeküdni vele, görcsölök, nem akarom. Forduljak pszichológushoz???
2009. febr. 20. 09:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok,Most átolvasva lehet elértettem,most várod a babát még,akkor elnézésedet kérem,mert arra gondoltam hogy császár után nem mertél belevágni ilyen hamar,de ha megtartottad akkor mégegyszer NE HARAGUDJ!
2009. febr. 20. 19:35
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a választ, legalább tudom, hogy mással is előfordult ilyesmi és nem én vagyok az egyedüli a Földön. Az a válaszoló, aki azt írta, hogy nem tudok férfiként tekinteni a férjemre, rátapintott a lényegre, bár én nem akartam ezt részletezni, de sajnos pont erről van szó. Rengeteget beszéltünk már a férjemmel erről, arról is, hogy az éjszakázás is közrejátszik. Ő változott is bizonyos tekintetben, most már többet foglalkozik a babával, és otthon is segít, de én sajnos nehezen jutok túl azon, ami történt, és ezért rettegek előre, hogy mi lesz két kisgyerekkel...

A félreértések elkerülése végett: az együttléteink száma a szülés óta nem volt nulla, de ahhoz közeli.

Az, hogy véletlenül lettem terhes, annyit jelent, hogy közös megegyezéssel a védekezésnek olyan formáját válaszottuk, ami teljes egészében a férfin múlik, és ez akkor nem jött össze.

Azt, hogy akaratom ellenére tegyek a kedvére, nem tudom elfogadni, mert nem a középkorban élünk, és bár nem vagyok harcos feminista, de ilyen szempontból nem vagyok alárendeltje senkinek, még neki sem.

2009. febr. 21. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!