Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés óta képtelen vagyok a...

Szülés óta képtelen vagyok a szexre, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Császárral szültem 10 hónapja, tehát a hüvely állapota miatt nem lehet. Tudom, hogy hormonális oka is lehet, de ez már több annál. A férjem az elején nagyon magamra hagyott a picivel, ő új hobbikat talált, mialatt én félájultként kóvályogtam, aztán kb 7-8 hónap elteltével feltámadtak benne az atyai érzelmek, és most már ez a része rendben van, de közben véletlenül terhes lettem megint és ez nem tett jót a helyzetnek. Érzelmileg a padlóra küldött. Elég nehéz egy ilyen pici gyerek mellett, nem sokat tudok pihenni, és hát a testem...mintha nem is az enyém lenne, estére már semmilyen fizikai kontaktust nem kívánok, megmondom őszintén. Közben a férjemmel kikezdett vki, és az én drága férjem ezzel "fenyeget", ha nincs szex, meg fog csalni. Nagyon szomorú vagyok, bár tudom, hogy 10 hónap hosszú idő egy férfinak, de egyszerűen képtelen vagyok lefeküdni vele, görcsölök, nem akarom. Forduljak pszichológushoz???
2009. febr. 20. 09:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem rózsás a helyzeted. A férjedről inkább nem mondanék semmit... Sajnálom, hogy ilyen nehéz a dolgod. Én is császáros vagyok, 6 hónapja szültem, és a mai napig húzodozom a szextől, nem azért, mert nem kívánom, nem tudom miért. Nehezen veszem rá magam, de mindig jó lesz, ugyanolyan jó, mint a terhesség előtt. Nem tudtam visszanyerni az alakomat, és ez is közrejátszik valószínűleg. Nem érzem teljes embernek magam. De én a férjemre nem panaszkodhatom, mert mindenben segít, és megért.

Mindenféleképpen beszélj a férjeddel, hátha találtok közösen megoldást!!!

2009. febr. 20. 09:45
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

A legtöbb nő akkor kívánja a szexet A Bizonyos férfivel, ha azt tiszteli, felnéz rá mint férfira. Egy hímnemű élőlény,aki a nehézségben (pici baba körüli teendők,a feleségem, TÁRSAM segítése) önző lesz, egyedül hagy, az nem kívánatos, NEM FÉRFI, akit el akarok csábítani és hagyom, hogy elcsábítson.. Ha lelkileg nem vagytok egymás támaszai a nehézségben, hogy kívánnád pont vele a szexet? Az meg már csúcs, hogy egy másik nővel fenyeget!

Talán forduljatok párkapcsolatot segítő pszichológushoz. Nem neked, hanem neki kéne megtanulnia annak a szónak a jelentését, hogy SZERETET, TÁRS,CSALÁD,FÉRFI!

2009. febr. 20. 09:52
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

Bocsánat, nekem egy kicsit zagyva. Véletlenül terhes lettél? Akkor mégse volt 10 hónap szünet...

Tiszteltetem az uradat, ha ilyen ócska fenyegetésekhez nyúl. Ez persze nem segít a dolgon... Talán tényleg meg kell erőltetned maad a helyzet érdekében, hogy "letegyél valamit az azstalra". Alternatív módok, hogy neki jó legyen? Pszichológus segíthet, bár a leírtak alapján inkább párosan kéne hozzá mennetek, amit gyanítok a férjed nem venne jó néven:(

2009. febr. 20. 09:54
 4/12 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem vegyél erőt magadon és tegyél a férjed kedvére.Ha neked nem is jó.Próbáld úgy időzíteni h ne legyen túl későn este,h ne legyél annyira fáradt.Próbálj meg aludni délben.Sajnállak.

Nekem sem volt kedvem a császáros szülés után.Az én férjemmel is kikezdett a szomszédasszony,mindennap meglátogatott.

Ha gondolod küldök néhány emailt amiben tanácsot kapsz,h hogyan szerezz nagyobb örömet az ágyban egy pasinak.Tudom neked nincs rá kedved,de gondolj csak rá..hogy neki jó legyen.Akkor nem fog tudni megcsalni,vagy ha meg is teszi téged fog jobbnak látni.

2009. febr. 20. 10:12
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
Hát én, biztos nem tennék a kedvére, csak azért, hogy ne csaljon meg. Ez elég gusztustalan. tudom mi az, hogy éjszakázni egy kicsi gyerekkel. folyton fáradtnak lenni. a férjednek meg kellene értenie ezt a helyzetet, és nem csak a sexxel kellene foglalkoznia.Valahogy ezt meg kellene oldanotok. megosztani a házimunkát, hogy többet pihenhess. vagy esetleg a kicsit a nagyszülőkre bízni egy pár órára. egyedül nem fogsz tudni megbírkózni ezzel mindenképp beszáéld ezt meg a férjeddel...
2009. febr. 20. 10:25
 6/12 anonim ***** válasza:
36%

Igen tudom mi az éjszakázni kisgyerekkel.Anya vagyok én is.Igazad van abban h a férje mellette kellene legyen,de azt hisztivel és siránkozással nehezebben éri el.A férjéről inkább ne írjam meg h mit gondolok.Hidd el osztom a véleményedet ebben.Csak hogy rajta az nem segít és ott maradhat a 2 gyerekkel egyedűl.Sokszor jobb meghajlani(mint a nád a szélben) és nem eltörni.

A jó szex az amivel egy férfit rá lehet venni a sok mindenre.

2009. febr. 20. 10:58
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
Ha van szex, ha nincs szex az a férfi, aki hajlamos a megcsalásra, úgyis megcsalja a párját. Ha meg így zsarol, nekem ezek után mégúgy sem lenne kedvem lefeküdni vele. Nagyon nehéz helyzetben vagy, meg tudom érteni. Megalázott helyzetben elég nehéz a szexre gondolni. meg tudod ezt vele beszélni?
2009. febr. 20. 11:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ebben a történetben nem veled van a probléma, hanem a pároddal. Magadra hagyott nehéz helyzetben, holott ketten vállaltátok a babát. Miért is kellene a kedvére tenned, ha neked nincs hozzá kedved? Ha érezni fogja rajtad, hogy csak ímmel-ámmal teszed "asszonyi kötelességed" az mennyivel jobb? Mi lenne, ha te állítanád kész tények elé? Döntse el, hogy egyéjszakás kalandok fontosabbak neki, vagy a családja. Tudom, hogy nehéz, de hosszú távon a közös jövőtöket teszi kockára a párod, és ezen el kellene gondolkodnod. Ha gyerek van, az első időkben mindenkinek alkalmazkodni kell. Mindamellett előbb lelkileg kellene ráhangolódnod a férjedre, a férjednek is rád, nem csak testileg. Ha a lelked rendben lesz, talán összejön a szex is. Sok sikert és kitartást kívánok mindkettőtöknek. És kívánom, hogy minél előbb visszanyerd az önbizalmadat. 2 éves kisfiú anyukája
2009. febr. 20. 13:04
 9/12 anonim ***** válasza:
73%

nekem pont az ellenkezoje aproblemam.

4honapja szultem...en kivannam a sexet,de a parom hozzam se nyul..

mar leultunk megbeszelni,vagyis en hoztam fel a temat,de veszekedes lett belole..o a gyereke anyjat latja bennem es en csabistam el..nekem is jo lnne a kenyeztetes...

meg azzal jonn h en nem vagyok megelegedve magammal es en ezt hangoztatom picit maradt rajtam de nem vagyok balna...vagy van valakije?vagy megundorodott tolem ,bent volt szulesnel..ha en nem hozom a temat szoba akkor nincs sex..szerintetetk mi van ilyenkor?

2009. febr. 20. 15:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Mindenképp beszélj vele,én is császáros voltam,7 hónapja.Nekem is sokszor nincs kedvem az egészhez,és sajnos sokszor tényleg csak az ő kedvéért belemegyek,aztán valóban jó lesz,és nem bánom.De tudod nem csodálom hogy Neked nincs kedved,hisz nagyon fáradt lehetsz,és eleged lehet mindenből,hisz közben volt egy abortuszod,ami biztos hogy nem segített,ráadásul a párodra sem számíthattál,most meg fenyegetőzik.Ésha épp együtt lennétek közben meg lehet az jutna eszedbe hogy ezt azért teszed,nehogy megcsaljon,hát így nem lehet,hogy lehet ilyen.Persze nagyon nehéz neki is,elhiszem,de ha szeret titeket akkor inkább segítenie kellene ezen átlibbeni,nemhogy fenyegetőzni.Beszélj vele,hogy fenyegetőzés helyett inkább segítsen neked otthon,hogy tudj magadra is időt szánni,és ha nem vagy fáradt akkor Te is másképp látod majd a dolgokat.Megértő szerető családi háttérre van szükséged nem pszichológusra.nekem a férjem szerencsére nagyon megértő,9 hónap alatt nálunk nem lehetett szex,mégis kibírta.
2009. febr. 20. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!