Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mindenkinek leszáll a hasa...

Mindenkinek leszáll a hasa szülés előtt? Akinek leszállt, szülés előtt mennyivel?

Figyelt kérdés
39 hetes vagyok, még nem nyiltam ki, s teljesen fent van a baba, de a doki azt mondta a feje már teljesen lent.
2009. febr. 20. 07:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem törvényszerű, hogy leszáll.

Én is ismertem olyan kismamikat ,akiknek nem ereszkedett meg a pocak szülés előtt, és olyanokat is, akiknek meg jó korán leszállt, és még hetekig nem szültek.

Ezért én azt gondolom, hogy ez egyénfüggő.

Nekem a 34-35 héten szállt le és a 37 héten szültem.

Ha a babód feje beékelődött ,az már jó! Ne izgulj, tudni fogja a kis emberke, hogy mikor jött el az ő ideje!

Könnyű szülést és szép babázós éveket kívánok neked!

2009. febr. 20. 08:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem szállt le a hasam,pedig a feje behelyezkedett.A párom mondta hogy amikor elkezdtem vajúdni akkor mennt le nagyon a hasam:)
2009. febr. 20. 08:12
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Szia!

Én 31+5 napos vagyok, múlt héten beilleszkedett a babám feje, és lentebb ment a pocakom is.

Mondjuk én nyitva is vagyok, szóval biztos nem húzzuk a végéig.

2009. febr. 20. 09:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem szállt le teljesen, csak lejebb került valamivel.
2009. febr. 20. 09:46
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Nekem sem szállt,le csak a vajúdáskor,annak is a vége felé:).

6hós baba anyuja

2009. febr. 20. 10:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már a 36 héten leszállt a hasam. Mindenki azt mondta már nem sok van hátra. A 40 héten szültem.
2009. febr. 20. 10:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2009. febr. 20. 11:13
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
szia, 40+3 hetes vok, és nekem még mindig nem szállt le a hasam, pedig doki szerint a fejecskéje rendesen beilleszkedett.
2009. febr. 20. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!